Cele mai frumoase mesaje felicitari de Florii

Cele mai frumoase mesaje felicitari de FloriiEsti cea mai frumoasa dintre toate florile de pe Pamant! La Multi Ani!

De Florii sa se rasfranga asupra ta toata dragosteaDe Florii sa se rasfranga asupra ta toata dragostea cu care primavara isi intampina florile, toata veselia care izvoraste din ciripitul pasarilor si toata bunatatea cu care soarele dezmiarda natura. La multi ani!

Iti doresc sa fii mereu la fel de frumoasaIti doresc sa fii mereu la fel de frumoasa, gingasa si delicata precum o floare! La Multi Ani!

Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunataDaca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca toate zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari, sa-ti umple sufletul de voie buna. La multi ani!

Esti cea mai frumoasa floare dintre floriEsti cea mai frumoasa floare dintre flori si te iubesc enorm!

Esti cea mai pretioasa floare a vietii meleEsti cea mai pretioasa floare a vietii mele! La Multi Ani!

Ziua numelui sa fie luminoasaOnomastica fericita! Ziua numelui sa fie luminoasa si sa se prelungeasca in multe altele aducatoare de bucurii. LA MULTI ANI!

Dintr-o lume plina de flori tu esti trandafirul meuDintr-o lume plina de flori tu esti trandafirul meu si vreau sa ramai mereu. La multi ani!

De ziua numelui iti daruiesc toate florile din lumeDe ziua numelui iti daruiesc toate florile din lume insotite de sanatate, fericire, multe bucurii si belsug! La multi ani!

Fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succeseFie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri si multa iubire! La multi ani!


Mai multe mesaje felicitari de Florii

Lasă un răspuns