Anul Nou: Mesaje şi urări, felicitări, video şi felicitări muzicale şi animate

Anul Nou: Mesaje şi urări, felicitări, video şi felicitări muzicale şi animate

Mesaje de Anul Nou

Se apropie anul nou sau deja am trecut in noul an. Acum este momentul sa transmitem mesaje de anul nou/revelion pentru rude, prieteni, colegii de serviciu sau pentru diverse persoane care merita respectul nostru.

La multi ani cu veselie, sanatate pe vecie, casa plina de bucate, dragoste pe saturate, tot ce doriti si sus paharul! La Multi Ani!

Un an mai bogat in impliniri, mai inalt in aspiratii si plin de succese. La multi ani!

LA MULTI ANI cu bucurie! Casa, casa sa va fie, Masa, masa sa ramaie Iar in jurul ei sa vie Oameni buni, de omenie, Sa v-aduca veselie, Ganduri bune, cumpatate si urari de sanatate/ Zile multe si prospere, de la Dumnezeu putere/ Sa invingeti relele ce va-ncurca vietile!

Ultimele zile ale anului 2017 sunt gata sa treaca prin clepsidra timpului! 2018 este aproape sa-si deschida primele file albe, necunoscute. Va doresc sanatate, bucurii si impliniri! La multi ani!

Ganduri bune fug spre voi, sanatate si noroc! Sarbatori fericite si un An Nou de poveste! La multi ani!


Mai multe mesaje de Anul Nou

Felicitari de Anul Nou

Se apropie anul nou sau deja am trecut in noul an. Acum este momentul sa transmitem felicitari de anul nou/revelion pentru rude, prieteni, colegii de serviciu sau pentru diverse persoane care merita respectul nostru.

LA MULTI ANI cu bucurieAn nou fericit pentru toti prietenii mei de pe facebook!Anul Nou ce bate la usa sa va aduca multa bucurie, vise implinite, sanatate si liniste sufleteasca. La Multi Ani Fericiti!Ganduri bune fug spre voi, sanatate si noroc! Sarbatori fericite si un An Nou de poveste! La multi ani!Dragii mei, vă doresc un An Nou Fericit2018 La multi ani tuturor!


Mai multe felicitari de Anul Nou

Felicitari muzicale de Anul Nou

Felicitari muzicale de Anul Nou 2018. Trimite acum o felicitare muzicala si animata de Anul Nou 2018 pentru prietenii sau familia ta! Felicitari muzicale cu An Nou Fericit!


Mai multe felicitari muzicale de Anul Nou

Lasă un răspuns