Cele mai frumoase mesaje de Anul Nou

Cele mai frumoase mesaje felicitari de Anul NouLa multi ani cu veselie, sanatate pe vecie, casa plina de bucate, dragoste pe saturate, tot ce doriti si sus paharul! La Multi Ani!

Un an mai bogat in impliniri, mai inalt in aspiratii si plin de succese. La multi ani!Un an mai bogat in impliniri, mai inalt in aspiratii si plin de succese. La multi ani!

LA MULTI ANI cu bucurie! Casa, casa sa va fie, Masa, masa sa ramaieLA MULTI ANI cu bucurie! Casa, casa sa va fie, Masa, masa sa ramaie Iar in jurul ei sa vie Oameni buni, de omenie, Sa v-aduca veselie, Ganduri bune, cumpatate si urari de sanatate/ Zile multe si prospere, de la Dumnezeu putere/ Sa invingeti relele ce va-ncurca vietile!

Ultimele zile ale anului 2017 sunt gata sa treaca prin clepsidra timpului! 2018 este aproape sa-si deschida primele file albe, necunoscute.Ultimele zile ale anului 2017 sunt gata sa treaca prin clepsidra timpului! 2018 este aproape sa-si deschida primele file albe, necunoscute. Va doresc sanatate, bucurii si impliniri! La multi ani!

Ganduri bune fug spre voi, sanatate si noroc! Sarbatori fericite si un An Nou de poveste!Ganduri bune fug spre voi, sanatate si noroc! Sarbatori fericite si un An Nou de poveste! La multi ani!

La rascruce dintre ani, sanatate si multi baniLa rascruce dintre ani, sanatate si multi bani, mult noroc si fericire si un car plin de iubire! La multi ani!

Domnul sa va dea de toate, poate un strop de fericireDomnul sa va dea de toate, poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc

Fie ca iubirea, intelepciunea, increderea si generozitatea sa va calauzeasca pasii in noul an!Fie ca iubirea, intelepciunea, increderea si generozitatea sa va calauzeasca pasii in noul an! La multi ani!

2018! Un An Nou, un nou inceput2018! Un An Nou, un nou inceput… Uitati ce a fost rau, bucurati-va de ce a fost bine! Va urez din inima sa aveti un an bun, norocos si fericit. La Multi Ani!

Fie ca toate visele pe care le fauriti in aceste zile magice sa se implinesca si drumul strabatut pentru realizarea lor sa va aduca bucurie in inimiFie ca toate visele pe care le fauriti in aceste zile magice sa se implinesca si drumul strabatut pentru realizarea lor sa va aduca bucurie in inimi, iar in case fericire si belsug. La multi ani 2018!


Mai multe mesaje felicitari de Anul Nou

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *