Cele mai frumoase mesaje de Boboteaza

Cele mai frumoase mesaje felicitari de BoboteazaBotezul Domnului sa va aduca pace si sanatate

Botezul Domnului sa va aduca pace şi sanatateBotezul Domnului sa va aduca pace şi sanatate, lumina şi ajutor, pentru a trai viata ca dar al lui Dumnezeu.

Cu prilejul sarbatorii botezului DomnuluiCu prilejul sarbatorii botezului Domnului va doresc pace si bucurie, pace si mantuire intru multi si fericiti ani.

Sarbatoarea Bobotezei este o sarbatoare a lui Iisus HristosSarbatoarea Bobotezei este o sarbatoare a lui Iisus Hristos, dar este si un anunt al sarbatorii noastre, al sarbatoririi botezului nostru, un anunt al iubirii lui Dumnezeu fata de oameni prin Fiul Sau.

De Boboteaza primim puterea sa ne iubimDe Boboteaza primim puterea sa ne iubim nu numai unul cate unul, ci sa-i iubim pe toti oamenii, pentru ca fiecare poate deveni un «tu» al nostru. Asta e crestinismul: religia iubirii.

Botezul Domnului sa va aduca pace si sanatate, lumina si ajutorBotezul Domnului sa va aduca pace si sanatate, lumina si ajutor, pentru a trai viata ca dar al lui Dumnezeu, cultivat prin credinta si fapte bune! Sarbatori fericite!

In aceasta sarbatoare sfanta si mare ne aducem aminte de toti cei dragiIn aceasta sarbatoare sfanta si mare ne aducem aminte de toti cei dragi dar si de cei care fie ca sunt aproape, fie ca sunt departe raman in rugaciunile si in iubirea noastra.


Mai multe mesaje felicitari de Boboteaza

Lasă un răspuns