Cele mai frumoase mesaje de Mos Nicolae

Cele mai frumoase mesaje felicitari de Mos NicolaeCu ocazia sfantului Nicolae iti doresc multa sanatate, fericire si nu in ultimul rand multa bucurie in viata! Sa fii iubit si sa ai parte numai de lucruri frumoase!

De ziua numelui NicolaeDe ziua numelui tau eu iti doresc, tot ce-ti place sa primesti, sa iubesti, sa fii iubit, si sa traiesti fericit. La multi ani de Sf. Nicolae!

Hai sa redevenim copiiNiciodata seara nu e mai frumoasa ca atunci cand il asteptam pe mos Nicolae. Sufetele noastre sunt mai pline de speranta ca niciodata. Hai sa redevenim pentru o clipa copii si sa traim cu adevarat aceasta sarbatoare.

Multi ani Nicolae!!!Un trandafir o floare si-o raza de soare sa-ti lumineze inima in aceasta zi deosebita. LA MULTI ANI, Nicolae!

La multi ani si voiosie, Domnul alaturi de tine sa fieLa multi ani si voiosie, Domnul alaturi de tine sa fie, Bucurii sa-ti daruiasca, Nimic sa nu-ti lipseasca!

La multi ani, Nicolae!La multi ani, Nicolae… in viata sa te impiedici de un bolovan de NOROC, sa calci intr-o balta de FERICIRE, sa te stropesti din cap pana in picioare cu IUBIRE si sa fii SANATOS!

Mos Nicolae sa iti aduca cele mai frumoase cadouriFie ca Mosul Nicolae sa iti aduca clipele cele mai frumoase si fericite din Postul Craciunului, sa primesti cele mai frumoase cadouri si sa te bucuri alaturi de cei dragi de aceste zile minunate, care anunta inceperea Sarbatorilor de Iarna.

Bunul Mos NicolaeBucuria lumii toata, zi de zi-n usa sa-ti bata, bunul Mos Nicolae sa-ti dea, tot ce iti doresti si ai vrea!

Cu ocazia zilei de Sfantul Nicolae iti urez un caldurosCu ocazia zilei de Sfantul Nicolae iti urez un calduros La Multi Ani!

Cizmulite cu bucurii, noroc si succese!Mos Nicolae sa iti umple cizmulitele doar cu bucurii, noroc si succese! La multi ani!


Mai multe mesaje felicitari de Mos Nicolae

Lasă un răspuns