Cele mai frumoase mesaje de Paste

Cele mai frumoase mesaje felicitari de PasteMinunea Invierii sa iti aduca in suflet impacare, armonie, iertare si iubire! Priveste cu seninatate inainte si bucura-te de un nou inceput alaturi de tot ceea ce conteaza pentru tine!

Lumina, intelepciune, dragoste, speranta. Un Paste Fericit!Fie ca sfanta sarbatoare a invierii Domnului sa va aduca cele patru taine divine: lumina, intelepciune, dragoste, speranta. Un Paste Fericit!

In noaptea invierii Cind clopotele batIn noaptea invierii Cind clopotele bat Si aici in departare Iisus Hristos a inviat!!!

Hristos a inviat!Pentru a intelege sacrificiul suprem, trebuie doar sa fim mai buni, mai iertatori, mai ingaduitori, mai intelepti, mereu cu lumina in suflet, ganduri si simtiri. Lumina si caldura Pastelui sa ne incalzeasca sufletele, sa ne lumineze mintile, sa ne deschida inimile spre iubire, credinta, iertare. Sa fim mai buni, sa ne bucuram din plin de frumusetea tuturor lucrurilor care ne inconjoara si sa daruim iubire celor dragi. Hristos a inviat!

Invierea Domnului sa iti aduca in suflet bucurie si iubireDumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o binecuvantare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grija si un raspuns la fiecare intrebare! Invierea Domnului sa iti aduca in suflet bucurie si iubire. Paste fericit, alaturi de cei dragi!

Cu lumanari aprinse si sufletulCu lumanari aprinse si sufletul curat sa spunem impreuna HRISTOS A INVIAT!

Lasa lumina sa intre in casa sufletului tauE atata lumina in jur, pentru fiecare dintre noi. Lasa lumina sa intre in casa sufletului tau si te vei simti cu adevarat implini…

Fie ca invierea Mintuitorului sa ne faca sa aducem luminaFie ca sfintele sarbatori sa ne faca viata mai frumoasa,casa mai bogata si masa inbelsugata. Fie ca invierea Mintuitorului sa ne faca sa aducem lumina, caldura si iubire in suflet, inimile si gindurile celor dragi si fie ca Hristos a inviat pentru fiecare.

Sfanta sarbatoare de PasteSfanta sarbatoare de Paste este un moment in care dragostea, pacea si seninatatea se unesc in numele Domnului. Hristos a inviat!

Ou inrosit, miel rumenit, cozonac marit, Paste fericitOu inrosit, miel rumenit, cozonac marit, Paste fericit. Fie ca aceasta sarbatoare sa va aduca multa nadejde si pace in viata.


Mai multe mesaje felicitari de Paste

Lasă un răspuns