Cele mai frumoase mesaje de Sanziene

Cele mai frumoase mesaje felicitari de SanzieneMult noroc, viata senina si tot ce iti doresti sa-ti aduca Sanzienele in noaptea magica!

Tot ce-ti doresti sa se implineasca, sa ai o zi plina de bucurii si surprize neasteptate!La multi ani cu sanatate! Tot ce-ti doresti sa se implineasca, sa ai o zi plina de bucurii si surprize neasteptate!


Mai multe mesaje felicitari de Sanziene

 

Mesaje de Sanziene

Sanziana, la multi ani de ziua ta! Stii ca plang acum,… da, pentru ca nu pot sa fiu cu tine. Sa te imbratisez si sa-ti dau o sarutare pe obraji,… dar il rog pe ingerul tau pazitor s-o faca pentru mine. Esti un persoana minunata care aduce atata veselie si pace sufleteasca celor in nevoi. Iti multumim pentru asta.

Tu ai puteri mai presus de ale ingerilor si viata mea este paradisiaca alaturi de tine. Stapana inimii mele, iti ofer azi roadele ei, care ti se cuvin: toata dragostea mea iti apartine! La multi ani, Sanziana!

La multi si frumosi ani, Sanziana! Sa ai parte de o viata frumoasa. Sa fii fericita, iubita, sa-ti implinesti toate visele si sperantele.

Sper sa ramai mereu un spirit tanar si plin de viata, sa fim mereu impreuna si sa nu uitam niciodata frumoasa prietenie dintre noi. La multi ani, Sanziana!

Sanziana, desi azi ai primit multe mesaje cu urari care mai de care, tot al meu e cel mai tare pentru ca in aceasta lume gri esti singura pata de culoare, esti singura raza de soare, pe campia vietii mele esti cea mai frumoasa floare… La multi ani!


Mai multe mesaje de Sanziene

Lasă un răspuns