Cele mai frumoase mesaje de Sfantul Andrei

Cele mai frumoase mesaje felicitari de Sfantul AndreiDe ziua Sfantului Andrei, ca-i porti frumosul nume, eu iti urez tot ce-i mai bun si mai frumos pe lume.

Felicitari cu ocazia aceastei zile.Felicitari cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani, ANDREEA!

La multi ani, draga Andreea! Sa ai parte numai de impliniriLa multi ani, draga Andreea! Sa ai parte numai de impliniri, iar viata sa iti fie o eterna sarbatoare!

Apropiindu-se o mare zi de sărbătoare, Sfantul Andrei si ziua numelui tăApropiindu-se o mare zi de sărbătoare, Sfantul Andrei si ziua numelui tău, primeste din partea mea multe urări de bine, sănătate, mult noroc si implinirea tuturor dorinţelor!

La multi ani si fie ca Sfantul ANDREI sa te calauzeasca mereu!La multi ani si fie ca Sfantul ANDREI sa te calauzeasca mereu!

Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urari pentru o zi minunataCele mai frumoase flori, cele mai sincere urari pentru o zi minunata si un an plin de realizari. La multi ani de ziua numelui!

De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lumeDe ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani!

Iti urez ca sarbatoarea Sfantului AndreiIti urez ca sarbatoarea Sfantului Andrei sa iti aduca o viata curata, frumoasa, plina de bucurii si dragoste. La multi ani Andreea!

Sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteascaFie ca toate lucrurile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca! Iti doresc o zi de Sf. Andrei cat mai frumoasa!

Azi, de ziua numelui, iti urez si eu sa fii iubit(a)Azi, de ziua numelui, iti urez si eu sa fii iubit(a) si sa ai parte de tot ce iti doresti. La multi ani!


Mai multe mesaje felicitari de Sfantul Andrei

Lasă un răspuns