Cele mai frumoase mesaje de Sfantul Dumitru

Cele mai frumoase mesaje felicitari de Sfantul DumitruSa ai o zi frumoasa. Sa te bucuri de numele pe care-l porti, sa fii fericit, iubit si bucuros. La multi ani, Dumitru!

Iti urez ca ziua numelui sa iti aduca o raza de soare ... La multi ani Dumitru!Iti urez ca ziua numelui sa iti aduca o raza de soare, sa ai inima plina de speranta iar anii ce vin sa iti aduca numai impliniri si bucurii. La multi ani Dumitru!

Cel mai frumos la multi ani il transmit celui mai frumos nume, Dumitru.Cel mai frumos la multi ani il transmit celui mai frumos nume, Dumitru. La multi ani si cat mai multi bani si sanatate pentru ca e mai scumpa de cat toate!

Domnul alaturi sa-ti fie, bucurii sa-ti daruiasca si nimic sa nu-ti lipseasca! La multi ani Dumitru!La multi ani si voiosie, Domnul alaturi sa-ti fie, bucurii sa-ti daruiasca si nimic sa nu-ti lipseasca! La multi ani Dumitru!

Iti doresc o zi de Sf. Dumitru cat mai frumoasa!Fie ca toate implinirile, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Dumitru cat mai frumoasa!

Draga Dumitru,pe ultima suta de metri vreau sa-ti spun la multi ani!Draga Dumitru,pe ultima suta de metri vreau sa-ti spun la multi ani!

Onomastica plina de voie buna. La multi ani Dumitru!Onomastica plina de voie buna. La multi ani Dumitru!

Sper ca sarbatoarea Sfantului Dumitru sa fie simbolul unui nou inceputSper ca sarbatoarea Sfantului Dumitru sa fie simbolul unui nou inceput, sa ai parte de un drum presarat cu bucurii, impliniri, sanatate, fericire si succes!

Multa sanatate, putere de munca si implinirea dorinteloMulta sanatate, putere de munca si implinirea dorintelor atat pe plan profesional cat si pe cel privat. Sa iti dea Dumnezeu sanatate si liniste in suflet.

Sfantul Dumitru sa-ti dea sanatate si putere sa lupti pentru idealurile tale.Sfantul Dumitru sa-ti dea sanatate si putere sa lupti pentru idealurile tale. Sa ai parte numai de clipe minunate, de bucurii si fericire alaturi de familie


Mai multe mesaje felicitari de Sfantul Dumitru

Lasă un răspuns