Cele mai frumoase mesaje de Sfantul Gheorghe

Cele mai frumoase mesaje felicitari de Sfantul GheorgheIti urez la multi ani pentru ca porti acest nume, si fie ca Sf. Gheorghe, pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si numai bucurii si liniste interioara.

Iti urez la multi ani pentru ca porti acest numeIti urez la multi ani pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Gheorghe, pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

Astazi este o zi speciala pentru tine iar tu esti special pentru noi in fiecare ziAstazi este o zi speciala pentru tine iar tu esti special pentru noi in fiecare zi. Iti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii si multa sanatate. La multi ani fericiti de Sfantul Gheorghe!

Sfantul Gheorghe al carui nume il porti sa te ocroteasca si sa te calauzeasca in viataDe ziua numelui tau iti doresc sa ai parte de succes, impliniri si sanatate. Sfantul Gheorghe al carui nume il porti sa te ocroteasca si sa te calauzeasca in viata. La multi ani!

De Sfantul Gheorghe, sa se rasfranga asupra ta bunatatea si dragosteaDe Sfantul Gheorghe, sa se rasfranga asupra ta bunatatea si dragostea ce izvorasc dintr-o inima mare si iubitoare. La multi ani!

Iti urez La Multi Ani pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Gheorghe pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra taIti urez La Multi Ani pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Gheorghe pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara. Multa sanatate!

Draga Gheroghe, de ziua numelui tau iti dorimDraga Gheroghe, de ziua numelui tau iti dorim un sincer LA MULTI ANI sa ai parte de multi bani, sanatate si voie buna. Petrecere frumoasa alaturi de cei dragi!

Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatateCu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si tot binele din lume si sa ai parte numai de zile senine si insorite! La multi ani!

La multi ani, George!Felicitari cu ocazia acestei zile, iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani, George!

La multi ani, de Sfantul Gheorghe!Sa ai parte de sanatate, multe realizari si sa te bucuri de aceasta zi frumoasa mereu! La multi ani, de Sfantul Gheorghe!


Mai multe mesaje felicitari de Sfantul Gheorghe

Lasă un răspuns