Cele mai frumoase mesaje de Sfantul Vasile

Cele mai frumoase mesaje felicitari de Sfantul VasileSfantul Vasile, al carui nume il porti, sa te ocroteasca in fiecare zi, sa-ti aduca liniste si pace si sa nu lase ca speranta sa se stinga din sufletul tau!

Cu ocazia zilei onomastice iti urez la multi ani de Sfantul VasileCu ocazia zilei onomastice iti urez la multi ani de Sfantul Vasile!

La multi ani de Sf. Vasile!Iti urez din tot sufletul noroc, sa iti gasesti pacea si fericirea, sa nu versi nicio lacrima si sa traiesti fiecare clipa astfel incat sa nu regreti nicio secunda trecuta! La multi ani de Sf. Vasile!

La multi ani de Sfantul Vasile!Pentru ca azi este o zi speciala pentru tine, ma alatur celor care iti doresc sa ai parte numai de bucurii, impliniri si multa sanatate. La multi ani de Sfantul Vasile!

Sfantul Vasile pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta!Iti urez la multi ani, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Vasile pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta.

Anul Nou care incepe azi sa iti aduca numai bucurii si impliniri. La multi ani VasileAnul Nou care incepe azi sa iti aduca numai bucurii si impliniri. La multi ani Vasile!

La multi ani de Sf. Vasile!Iti doresc pe vant ce bate, multa, multa sanatate si pe stele ce lucesc, fericire iti doresc. La multi ani de Sf. Vasile!

La multi ani de Sf. Vasile!Sa-ti dea Domnul sanatate, Judecata inteleapta, Viata lunga pamanteasca, Ce doresti sa se-mplineasca! La multi ani de Sf. Vasile!


Mai multe mesaje felicitari de Sfantul Vasile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *