Cele mai frumoase mesaje felicitari de 1 Decembrie

Cele mai frumoase mesaje felicitari de 1 DecembrieDe 1 decembrie vreau sa-ti urez tot binele de pe lume si sa fii la fel de bun in ceea ce faci si mai ales sa fii mandru ca esti roman. La multi ani !

La multi ani tuturor!La multi ani Romania! La multi ani prieteni! La multi ani romani de pretutindeni!

La multi ani tuturor romanilor!La multi ani romani, oriunde v-ati afla!

A mai trecut un an de cand suntem romaniA mai trecut un an de cand suntem romani, astazi a venit din nou vremea sa ne spunem La multi ani tuturor romanilor !

Fii mandru de tara ta!De cand se stie, Romanul traieste cu credinta in suflet. La fel cum Dumnezeu ne iubeste pe noi, la fel si noi trebuie sa ne iubim tara si s-o respectam. La Multi Ani Romane, Fii mandru de tara ta!

Romanul traieste cu credintaDe cand se stie, romanul traieste cu credinta in suflet. La fel cum Dumnezeu ne iubeste pe noi, la fel si noi trebuie sa ne iubim Patria si s-o respectam. La Multi Ani Romane, fii mandru de tara ta!

La multi ani Romania!Hai sa dam mana cu mana, cei cu inima romana, sarbatoarea sa uneasca toata suflarea romaneasca. La multi ani Romane, La multi ani Romania!

Hai sa dam mana cu manaHai sa dam mana cu mana, cei cu inima romana, sarbatoarea sa uneasca toata suflarea romaneasca. La multi ani Romane!

Ziua Nationala a RomanieiZiua Nationala a Romaniei este cu siguranta una dintre cele mai importante zile din acest an de aceea tin sa-ti urez La multi ani romane!

1 Decembrie sa va aduca sanatate, fericire si bucurieFie ca, 1 Decembrie sa va aduca sanatate, fericire si multa, multa bucurie alaturi de cei dragi si apropiati. La multi ani Romania!


Mai multe mesaje felicitari de 1 Decembrie

Lasă un răspuns