Cele mai frumoase mesaje felicitari de Casatorie

Cele mai frumoase mesaje felicitari de CasatorieFie ca viata sa fie frumoasa pentru amandoi, sa traiti frumos si sa fiti un exemplu demn de urmat. Va doresc sa traiti iubirea vesnica… pana la adanci batraneti.

Casa de piatra, dragii mei!In cea mai frumoasa zi din viata voastra, suntem alaturi de voi cu inima si cu gandul si va uram numai fericire si bucurii! Sa va iubiti mereu ca in aceasta zi minunata si sa aveti o viata plina de impliniri impreuna! Casa de piatra, dragii mei!

Credinta face totul posibil dragostea face totul usorCredinta face totul posibil; dragostea face totul usor. Tineti cont de iubirea pe care o purtati unul celuilalt. Iertati cand unul greseste, iubiti si bucurati-va impreuna.

Vesti bune si fie ca dragostea voastra sa fie eterna.Casatoria este o binecuvintare de care va veti bucura de-a lungu vietii. Va ofera multe bucurii, multa placere si armonie in viata voastra ca sot si sotie. Fie ca mariajul vostru sa fie presurat numai cu fericire, vesti bune si fie ca dragostea voastra sa fie eterna.

Fie ca ziua nuntii sa ramana o clipa de neuitat in inimile parintilor nostri si a noastra ce pasim pe drumul vietiiFie ca ziua nuntii sa ramana o clipa de neuitat in inimile parintilor nostri si a noastra ce pasim pe drumul vietii, indrumati cu mandrie si satisfactie de nasii nostri care vor veghea ca iubirea noastra sa se implineasca prin sfanta taina a casatoriei data de bunul Dumnezeu! Ne vom simti onorati sa ve avem alaturi de noi!

Casa de piatra!Cine nu a iubit niciodata inseamna ca nu a trait niciodata. Voi iubiti si traiti frumos impreuna. Va doresc ca si de acum inainte sa aveti o viata cat mai frumoasa si o relatie stralucita. Casa de piatra!

Casatoria este o etapa minunata din viata oricuiCasatoria este o etapa minunata din viata oricui, in care doua suflete impart aceeasi inima. Fie ca iubirea dintre voi sa creasca tot mai mult in fiecare zi!

Va urez o viata frumoasa imprepuna, pana la adanci batraneti.Astept cu drag ziua in care doua vieti vor deveni UNA, doua jumatati vor deveni un INTREG… doi prieteni vor deveni SOT si SOTIE. Va urez o viata frumoasa imprepuna, pana la adanci batraneti.

Un suflet cald sa ma-nteleaga, l-am cautat o viata-ntreagaUn suflet cald sa ma-nteleaga, l-am cautat o viata-ntreaga, sa fiu a lui, sa fie al meu, azi se implineste visul meu.

Casatoria este un legamnt sfant! Iubirea o daruire reciproca si neconditionataCasatoria este un legamnt sfant! Iubirea o daruire reciproca si neconditionata. Casnicia o binecuvantare data de Dumnezeu . Cand viata o sa ofere zile furtunoase, fiecare dintre voi sa-i ofere celuilalt intelegere, ingaduinta si multa dragoste. Doar asa veti avea parte de o viata de familie plina de fericire si multe impliniri sufletesti, alaturi de copii vostri. La Multi Ani impreuna si Casa de Piatra!


Mai multe mesaje felicitari de Casatorie

Lasă un răspuns