Cele mai frumoase mesaje felicitari de Craciun

Cele mai frumoase mesaje felicitari de CraciunCu colinde de Craciun, va dorim un an mai bun, si cu dragoste crestina sa primiti in dar lumina, zurgalai de flori de gheata sa va bucure de viata, mult noroc sa aveti in toate, la multi ani cu sanatate!

Craciun Fericit!In fiecare an am invatat sa zambim. In fiecare an am invatat sa daruim. La vremea luminata a Nasterii Domnului nostru Isus Hristos, la rascrucea timpurilor va doresc sanatate, impliniri, bucurii, viata lunga in pace si intelepciune. Craciun Fericit!

Sarbatoarea nasterii DomnuluiDin lumina sarbatoririi nasterii Domnului si din speranta ce insoteste Noul An, ganduri bune si urari de sanatate, impliniri si bucurii tuturor! Craciun Fericit!

Vestea Nasterii Lui sa aduca in noi puterea de a iubi si iertaIisus a avut o cruce de lemn si o inima de aur. Azi multi au cruci de aur si inimi de lemn. Vestea Nasterii Lui sa aduca in noi puterea de a iubi si ierta.

Liniste si pace in suflet tuturor de CraciunSa va aduca Craciunul liniste si pace in suflet tuturor!

Craciun Fericit si un An Nou plin de bucurii si realizari!Fie ca lumina care a vestit venirea Pruncului sa va lumineze aceste sarbatori, aducandu-va bucurie, fericire si implinirea tuturor dorintelor. Este momentul sa uitam de griji si suparari, sa iertam si sa iubim si sa ne amintim ca nu suntem niciodata singuri! Craciun Fericit si un An Nou plin de bucurii si realizari!

In ziua nasterii DomnuluiIn ziua nasterii Domnului, un Craciun Fericit, cu bucurie si pace in suflet, iar Noul An sa va deschida drumul spre fericire si impliniri! La Multi Ani!

Urare de sarbatoriVa uram din toata inima, acum, la ceas de mare sarbatoare, sanatate, noroc, succese si idealuri implinite!

Stralucirea stelei de CraciunStralucirea stelei de Craciun sa va lumineze inimile si sa va umple de liniste, iar inimile voastre sa se oglindeasca calda lumina a lumanariilor. Craciun fericit!

Nasterii Domnului Isus HristosFie ca taina sfanta a Nasterii Domnului Isus Hristos sa va aduca bucuria si emotia Craciunului prin speranta unui viitor mai bun! La Multi Ani


Mai multe mesaje felicitari de Craciun

Lasă un răspuns