Cele mai frumoase mesaje felicitari de Sfanta Maria

Cele mai frumoase mesaje felicitari de Sfanta MariaDe ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate. Sa se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani, Maria!

Astazi e ziua ta, o zi frumoasa pentru tineAstazi e ziua ta, o zi frumoasa pentru tine. La multi ani, Maria!

In aceasta zi speciala, iti transmit cele mai sincere urariIn aceasta zi speciala, iti transmit cele mai sincere urari. Sa ai o viata plina de lucruri bune iar Sfanta Maria al carei nume li porti sa te ocroteasca mereu. La multi ani de ziua numelui tau!

La multi ani, Maria! Ingerii sa-ti calauzeasca pasiiLa multi ani, Maria! Ingerii sa-ti calauzeasca pasii iar Sfanta Fecioara sa-ti lumineze drumul in viata.

Iti doresc o zi de Sf. Maria cat mai frumoasaFie ca toate intamplarile frumoase si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Maria cat mai frumoasa!

La multi ani de Sfanta MariaFie ca din aceasta zi sfanta, in drumul lin al vietii tale sa rasara mereu cate-o raza de soare care sa-ti aduca fericire si bucurie. La multi ani de Sfanta Maria!

Sfanta Fecioara sa-ti lumineze drumul in viataIngerii sa-ti calauzeasca pasii iar Sfanta Fecioara sa-ti lumineze drumul in viata. La multi ani, Maria!

De Sf. Maria, zi de mare sarbatoareDe Sf. Maria, zi de mare sarbatoare primeste din partea mea cele mai sincere urari de bine, sanatate, mult noroc si implinirea tuturor dorintelor.

La multi ani, MariaLa multi ani, Maria! Ingerii sa-ti calauzeasca pasii si Sfanta Fecioara sa-ti lumineze drumul in viata!

Ziua numelui tau este o zi cand sufletul invinge orice urma de tristeteZiua numelui tau este o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. Este ziua numelui tau. La Multi Ani, Maria!


Mai multe mesaje felicitari de Sfanta Maria

Lasă un răspuns