Cele mai frumoase mesaje felicitari de Sfantul Ilie

Cele mai frumoase mesaje felicitari de Sfantul IlieUn cer albastru fara nori, in calea ta sa fie, Sa ai in viata numai flori, noroc si bucurie! La Multi Ani de Sf. Ilie Tesviteanul!

Ilie, cu ocazia zilei de nume, iti doresc un munte de sanatateIlie, cu ocazia zilei de nume, iti doresc un munte de sanatate, o mare de iubire si un ocean de fericire!

Fie ca Sfantul Ilie pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioaraIti urez la multi ani, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Ilie pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

Iti doresc ca de ziua Sfantului IlieIti doresc ca de ziua Sfantului Ilie sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de raze de soare in viata si iti urez un sincer La Multi Ani!

Sfantul Ilie caruia ii porti numele sa te ocroteasca in fiecare ziSfantul Ilie caruia ii porti numele sa te ocroteasca in fiecare zi. La multi ani cu impliniri si momente frumoase in viitor!

Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatateCu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si tot binele din lume si sa ai parte numai de zile senine si insorite!

Felicitari cu ocazia acestei zile de Sf. IlieFelicitari cu ocazia acestei zile de Sf. Ilie. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani!


Mai multe mesaje felicitari de Sfantul Ilie

Lasă un răspuns