Cele mai frumoase mesaje felicitari de Sfintii Mihail si Gavril

Cele mai frumoase mesaje felicitari de Sfintii Mihail si GavrilDaca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca toate zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari si sa iti umple sufletul de voie buna. La multi ani!

De ziua numelui tau, iti doresc ca toate lucrurile bune La multi ani de Sf. Mihail si Gavriil!De ziua numelui tau, iti doresc ca toate lucrurile bune si frumoase sa te copleseasca si sa straluceasca in calea ta catre fericire. La multi ani de Sf. Mihail si Gavriil!

De Sf. Mihail si Gavriil, fie ca cei dragiDe Sf. Mihail si Gavriil, fie ca cei dragi sa te inconjoare cu caldura sufletelor lor intr-o seara magica, iar fericirea sa te ia in bratele ei in acest moment special!

De Sf. Mihail si Gavriil, fie ca cei dragi sa te inconjoare cu caldura sufletelorDe Sf. Mihail si Gavriil, fie ca cei dragi sa te inconjoare cu caldura sufletelor lor intr-o seara magica, iar fericirea sa te ia in bratele ei in acest moment special!!!

La multi ani de Sf. Mihail si Gavril!La multi ani de Sf. Mihail si Gavril!

Sa ai parte de cat de multa fericire iti poate cuprinde inimaSa ai parte de cat de multa fericire iti poate cuprinde inima, de cat de multe zambete iti poate darui o zi si de toate binecuvantarile pe care ti le poate aduce viata. La multi ani, Gabriel, Gabriela, Mihai, Mihaela!

Toate florile din lume pentru tineToate florile din lume pentru tine, Gabi! Sa ai o zi superba si sa fii inconjurata doar de iubire!

Apropiidu-se o mare zi de sarbatoare, Sf. Mihail si GavrilApropiidu-se o mare zi de sarbatoare, Sf. Mihail si Gavril si ziua numelui tau, primeste din partea mea multe urari de bine, sanatate, mult noroc si implinirea tuturor dorintelor! La multi ani!

O zi frumoasa si o viata plina de bucuriiO zi frumoasa si o viata plina de bucurii! La multi ani, Mihaela / Miha!

Arhanghelul Mihail, inger al adevarului si al dreptatiiArhanghelul Mihail, inger al adevarului si al dreptatii, sa-ti stea alaturi mereu,la bine si la greu, sa-ti lumineze calea si sa-ti arate destinul. La multi ani Mihai/Mihaela!


Mai multe mesaje felicitari de Sfintii Mihail si Gavril

Lasă un răspuns