Cele mai frumoase mesaje felicitari de zi de nastere

Cele mai frumoase mesaje felicitari de zi de nastereFie ca ziua sa-ti fie binecuvantata cu fericire, bucurie, raze de soare si prietenie! La multi si minunati ani!

Sanatate, impliniri si multa iubireLa Multi Ani si fie ca aceasta zi sa-ti dechida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri si multa iubire!

Inimioare, fluturasi, zambete de ingerasi, trandafiri catifelati, bafta-n viata, bucurii...Inimioare, fluturasi, zambete de ingerasi, trandafiri catifelati, bafta-n viata, bucurii..numai asta-ti pot dori..s-ai noroc si fericire, sa ai parte de iubire…

Iti doresc ca de ziua taIti doresc ca de ziua ta, soarele pe loc sa stea, sa-ti aduca de la mine fericire si iubire, la multi ani cu fericire si tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca. La multi ani!

Pentru scumpul nostru nepotel!Fie ca trecerea timpului sa nu stearga zambetul tau de copil, ci sa-ti dea puterea de a trece cu optimism peste incercarile vietii. Un sincer la multi ani iti dorim din inima! te iubim scumpul nostru nepotel!

La multi ani cu sanatate si iubireLa Multi Ani, sanatate si tot ce-ti doresti, sa ai parte de ce ai visat si de ceea ce iubesti!

Un gand bun impreuna cu cele mai sincere urariUn gand bun impreuna cu cele mai sincere urari de sanatate si fericire. La multi ani!

Poezie de la multi aniDac-as putea sa fiu o ceata Sa ma strecor in casa ta, Te-as mangaia usor pe fata Si-un la multi ani eu ti-as ura. Sper sa ai minte cat mai multa, Si sanatate si-mpliniri, Si viata lunga sa-ti ajunga Sa poti iubi,sa fi iubit LA MULTI ANI!!!

Eu iti doresc din suflet a 100 primavaraAi mai urcat o treapta dintr-a vietii scara, eu iti doresc din suflet a 100 primavara, iar cand te vei uita-napoi pe treptele urcate, sa nu vezi urme de noroi, ci faptele curate. La multi ani!

Pe o petala de lalea, La multi ani!Pe o petala de lalea, La multi ani! Din partea mea. Si pe una de bujor, te iubesc mult puisor!


Mai multe mesaje felicitari de zi de nastere

Lasă un răspuns