Cele mai frumoase mesaje felicitari de Ziua Barbatului

Cele mai frumoase mesaje felicitari de Ziua BarbatuluiUn barbat de succes este cel care face mai multi bani decat poate cheltui. O femeie de succes este cea care poate gasi un astfel de barbat. La multi ani, de ziua barbatului, 19 noiembrie!

La multi ani Barbate!Printre multitudinea de zile ale femeii, iti urez un calduros La multi ani Barbate!

Te iubesc! La multi ani de Ziua Barbatului!Cand ma uit afara, vad doar vant si ploi. Cand ma uit la cer, e mereu innorat si cenusiu. Dar cand ma uit la tine stiu ca va veni timp frumos, pentru ca tu esti soarele si primavara mea. Te iubesc! La multi ani de Ziua Barbatului!

La multi ani, iubitule! Azi poti sa faci doar ce vrei tuLa multi ani, iubitule! Azi poti sa faci doar ce vrei tu. De maine incolo… stii ca eu sunt sefa!

La multi ani iubitul meu!Un gand marunt pentru iubirea imensa pe care ti-o port. La multi ani iubitul meu!

La Multi Ani Iubire draga!La Multi Ani Iubire draga! Se spune ca azi e ziua barbatilor cu toate ca nu multi merita ca sa aibe aceasta onoare! Dar pentru mine tu nu meriti o singura zi ci pe toate pe care le petrec si le voi petrece de acum inainte alaturi de tine! Iti multumesc!

La multi ani barbatele!La multi ani barbatele! Azi poti sa faci doar ce vrei tu. De maine incolo oricum vei face tot ce vreau eu!

Cand este Ziua Barbatului sau pe ce data se sarbatoreste? Ziua Barbatului este in fiecare ziCand este Ziua Barbatului sau pe ce data se sarbatoreste? Ziua Barbatului este in fiecare zi, asa raspundem noi, pentru ca suntem niste barbati puternici exact cum spune reclama aceea…

Iti urez o zi a barbatului in care sa te bucuri de fiecare raza de soare si de fiecare pata de verdeataIti urez o zi a barbatului in care sa te bucuri de fiecare raza de soare si de fiecare pata de verdeata si… de dragostea mea neconditionata. La multi ani!

La multi ani de Ziua Barbatului!Unul pentru toate si toate pentru unul. La multi ani de Ziua Barbatului!


Mai multe mesaje felicitari de Ziua Barbatului

Lasă un răspuns