Cele mai frumoase mesaje felicitari de Ziua Numelui

Cele mai frumoase mesaje felicitari de Ziua NumeluiIti urez La Multi Ani, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

Sfantul pe care il reprezinti sa te calauzeasca mereuLa Multi Ani! Sfantul pe care il reprezinti sa te calauzeasca mereu, sa-ti dea un munte de sanatate, o mare de iubire si un ocean de fericire.

Poezie de ziua numeluiDe ziua ce-ti surade-n prag Si-i porti frumosul nume, Eu iti doresc tot ce-i mai drag Si mai frumos pe lume.

Ne gandim cu totii la tine si pentru ca astazi este o zi specialaNe gandim cu totii la tine si pentru ca astazi este o zi speciala iti uram un sincer La Multi Ani!

Sa fii fericita si mereu insotita de cei care merita sa te iubeascaDin adancul sufletului iti doresc ca anii ce se scurg sa treaca precum razele soarelui mangaie o trestie umeda si batuta de vant, precum iubirea alina sufletele suferinde. Sa fii fericita si mereu insotita de cei care merita sa te iubeasca. LA MULTI ANI !!!

La Multi Ani de ziua numelui!Iti doresc o ora de liniste, o zi de pace, o saptamana de soare, un an de iubire, un veac de sanatate si un mileniu de bani. La Multi Ani de ziua numelui!

Sfantul al carui nume il porti sa iti calauzeasca pasiiSfantul al carui nume il porti sa iti calauzeasca pasii, sa iti aduca bucurie in suflet si sa fie intotdeauna cu tine. La Multi Ani!

La multi ani de ziua numelui!Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca toate zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari astfel incat acest nou an sa iti umple sufletul de voie buna. La multi ani de ziua numelui!

Sa ai o zi de nume excelenta!De ziua numelui tau si in orice alta zi iti urez sa ai parte de momente speciale, cu bucurii si sa ramai cu multe amintiri placute. Sa ai o zi de nume excelenta!

La Multi Ani! Sfantul al carui nume il porti sa-ti dea sanatateLa Multi Ani! Sfantul al carui nume il porti sa-ti dea sanatate si putere sa lupti pentru idealurile tale. Sa ai parte numai de clipe minunate, de bucurii si fericire alaturi de familie si cei dragi.


Mai multe mesaje felicitari de Ziua Numelui

Lasă un răspuns