Cele mai frumoase mesaje felicitari pentru copii

Cele mai frumoase mesaje felicitari pentru copiiLa multi ani, copilul meu iubit!

La multi ani, copilul meu drag!Sa fii un om bun, cu zambetul pe buze, sa cunosti fericirea si sa iubesti din plin viata! La multi ani, copilul meu drag!

Azi este ziua ta. Ai mai crescut... La multi aniA mai trecut un an. Ai mai crescut. Nu mai esti bebelus, insa si mai mult te iubim, copil dulce! Tu ne bucuri viata cu zambetul si inocenta ta, cu sufletul tau minunat! Azi este ziua ta. Ai mai crescut… La multi ani

Sa nu uiti niciodata cat de mult te iubesc mama si tata!Vreau sa ramai la fel de bun si dulce, sa ai o sanatate de fier, zile senine, iubire si sinceritate, si sa nu uiti niciodata cat de mult te iubesc mama si tata! La multi ani!

La multi ani, copile!Zile senine, viata lunga, iubire din plin, zambet pe buze, si multa bucurie! La multi ani, copile!

La multi ani, printul meu iubit!Fericire, inocenta, speranta, bunatate, iubire, de toate sa ai parte in viata ta. La multi ani, printul meu iubit! Tu esti minunea si ratiunea mea de a trai!

Fiecare zi sa fie unica, sa fii sanatosFiecare zi sa fie unica, sa fii sanatos, sa zambesti in fiecare zi cu toata inima. La multi ani!

Sa cresti mare, mare, mare, sa ai parte de iubireSa cresti mare, mare, mare, sa ai parte de iubire, sa ai parte de noroc, sa traiesti in fericire, cu tot neamul la un loc! La Multi Ani!

La Multi Ani! Sa ai parte in fiecare ziLa Multi Ani! Sa ai parte in fiecare zi de bucuria si mandria pe care le-am simtit in ziua in care te-am adus pe lume.

La multi ani frumosi si norocosi, copilul meu drag, parte din mine!Toate urarile de bine se indreapta catre tine, pentru ca e ziua ta de nastere! La multi ani frumosi si norocosi, copilul meu drag, parte din mine!


Mai multe mesaje felicitari pentru copii

Lasă un răspuns