Copii: Mesaje şi urări, felicitări, video şi felicitări muzicale şi animate

Copii: Mesaje şi urări, felicitări, video şi felicitări muzicale şi animate

Mesaje pentru copii

Urari si mesaje originale de zi de nastere si la multi ani pentru copii, mesaje pentru copii, texte felicitari pentru copii, texte felicitari zi de nastere pentru copii, la multi ani mesaje copii, urari pentru copii de la parinti

La multi ani, copilul meu iubit!

Sa fii un om bun, cu zambetul pe buze, sa cunosti fericirea si sa iubesti din plin viata! La multi ani, copilul meu drag!

A mai trecut un an. Ai mai crescut. Nu mai esti bebelus, insa si mai mult te iubim, copil dulce! Tu ne bucuri viata cu zambetul si inocenta ta, cu sufletul tau minunat! Azi este ziua ta. Ai mai crescut… La multi ani

Vreau sa ramai la fel de bun si dulce, sa ai o sanatate de fier, zile senine, iubire si sinceritate, si sa nu uiti niciodata cat de mult te iubesc mama si tata! La multi ani!

Zile senine, viata lunga, iubire din plin, zambet pe buze, si multa bucurie! La multi ani, copile!


Mai multe mesaje pentru copii

Felicitari pentru copii

Felicitari originale de zi de nastere si la multi ani pentru copii, felicitari pentru copii, felicitari pentru copii de la parinti, felicitari de la multi ani puiul meu iubit, felicitari de la multi ani nepotica mea, felicitari de la multi ani nepotelul meu!

La multi ani pentru fetiteS-ajungi 100 de ani Mult noroc si  La multi ani!La multi ani nepotica mea draga!La multi ani nepotica mea cea draga!Felicitare 2 ani! La multi ani!La multi ani nepotul meu drag!


Mai multe felicitari pentru copii

Felicitari muzicale pentru copii

Felicitari muzicale si animate pentru copii.


Mai multe felicitari muzicale pentru copii

Lasă un răspuns