Craciun: Mesaje şi urări, felicitări, video şi felicitări muzicale şi animate

Craciun: Mesaje şi urări, felicitări, video şi felicitări muzicale şi animate

Mesaje de Craciun

Mesaje de Craciun, Mesaje de Nasterea Domnului, Urari de Craciun, Poezii de Craciun, SMS de Craciun, Fraze de Craciun, mesaje de Craciun pentru prieteni si familie, mesaje de craciun pentru cei dragi

Cu colinde de Craciun, va dorim un an mai bun, si cu dragoste crestina sa primiti in dar lumina, zurgalai de flori de gheata sa va bucure de viata, mult noroc sa aveti in toate, la multi ani cu sanatate!

In fiecare an am invatat sa zambim. In fiecare an am invatat sa daruim. La vremea luminata a Nasterii Domnului nostru Isus Hristos, la rascrucea timpurilor va doresc sanatate, impliniri, bucurii, viata lunga in pace si intelepciune. Craciun Fericit!

Din lumina sarbatoririi nasterii Domnului si din speranta ce insoteste Noul An, ganduri bune si urari de sanatate, impliniri si bucurii tuturor! Craciun Fericit!

Iisus a avut o cruce de lemn si o inima de aur. Azi multi au cruci de aur si inimi de lemn. Vestea Nasterii Lui sa aduca in noi puterea de a iubi si ierta.

Sa va aduca Craciunul liniste si pace in suflet tuturor!


Mai multe mesaje de Craciun

Felicitari de Craciun

Felicitari de Craciun, felicitari de Nasterea Domnului, felicitari de Craciun pentru prieteni si familie, felicitari de craciun pentru cei dragi

Craciun Fericit!Sarbatorile Craciunului si Anului Nou sa va aduca tot ce-i mai bun pe lume, multa iubire, fericire si prosperitateL-am vazut urcand pe cos, Cu tupeul lui de Mos Si in sac avea de toate: Bani, noroc si sanatate. Sigur vine si la voi, Fiindca e trimis de noi. Craciun fericit si La multi ani!Craciun FericitCraciun Fericit!Romani de pretutindeni sa aveti: Sarbatori fericite !


Mai multe felicitari de Craciun

Felicitari muzicale de Craciun

Felicitari muzicale de Craciun. Trimite acum o felicitare muzicala si animata de Craciun pentru prietenii sau familia ta! Felicitari muzicale cu Craciun Fericit!


Mai multe felicitari muzicale de Craciun

Lasă un răspuns