Dragobete: Mesaje şi urări, felicitări, video şi felicitări muzicale şi animate

Dragobete: Mesaje şi urări, felicitări, video şi felicitări muzicale şi animate

Mesaje de Dragobete

Mesaje de dragobete, fraze de dragobete, poezii de dragobete, sms de dragobete. Trimite si tu un te iubesc intr-un mesaj de dragobete pentru iubit, iubita, sot, sotie, prieten, prietena sau pentru alte persoane dragi tie!

Mi-e dor de tine in fiecare secunda din viata mea! Iti spun asta si de Dragobete si ti-as spune in fiecare clipa, care ma doare cind nu sunt linga tine!

Ti-am zis vreodata de ce te iubesc eu pe tine? Te iubesc pentru ca langa tine sunt mereu eu insami, pentru ca ma faci sa ma simt cum nu m-am mai simtit niciodata, pentru ca dragostea ta imi spune ca tot ce e mai bun de acum se va intampla, pentru ca mi-ai aratat ce inseamna dragostea adevarata… si cred ca te mai iubesc pentru ca esti pur si simplu irezistibil!

Te iubesc nu numai pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt eu cand sunt langa tine. La Multi ani de Dragobete!

Engleza nu vorbesc … Franceza nu cunosc … Dar stiu cuvantul romanesc sa iti spun un sincer Te iubesc!

Dragostea nu are nevoie de cuvinte, ea vorbeste prin priviri si atitudini. Vino sa ne bucuram de iubire! E Dragobetele!


Mai multe mesaje de Dragobete

Felicitari de Dragobete

Felicitari de dragobete, felicitari de dragobete pentru iubita, felicitari de dragobete pentru iubit, felicitari de dragobete pentru ea, felicitari de dragobete pentru el, felicitari de dragobete pentru sotie, felicitari de dragobete pentru sot si multe altele.

24 Februarie Dragobete Fericit pentru toți prietenii mei de pe facebook!Iubeste romaneste! Dragobete 24 februarieDragobete fericit tuturor romanilor oriunde s-ar afla!Dragobete fericit pentru toti prietenii mei de pe facebook!Să fiți iubiți de DragobeteLa mulți ani de Dragobete! Să fiţi iubiţi!


Mai multe felicitari de Dragobete

Felicitari muzicale de Dragobete

 


Mai multe felicitari muzicale de Dragobete

Lasă un răspuns