Mesaje de Anul Nou 2018

Mesaje de Anul Nou 2018Acum ca roata timpului a mai tesut inca un an, iar cristalele fulgilor de nea intregesc magia sarbatorilor, sa ne bucuram alaturi de cei dragi noua, de minunea vietii, de darurile mosului si sa asteptam increzatori clipele viitorului! La multi ani!

Eu iti doresc de Anul Nou, doar Sentimente drept cadouEu iti doresc de Anul Nou, doar sentimente drept cadou! La multi ani!

La Multi Ani si Un An Nou Fericit!Ieri e istorie, maine e mister, azi e un dar. Un dar de impartit cu apropiatii. La Multi Ani si Un An Nou Fericit!

Un an minunat!In fiecare picatura a sampaniei pe care o bei in cinstea noului an sunt urarile mele de bine, pline de cele mai frumoase si calduroase ganduri! Un an minunat!

La rascruce dintre ani, sanatate si multi baniLa rascruce dintre ani, sanatate si multi bani, mult noroc si fericire si un car plin de iubire! La multi ani!

Un An Nou fericit!Noul an se asterne inaintea noastra ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Va uram sa le scrieti numai cu lucruri bune, impliniri si fericire pentru ca la sfarsitul volumului sa-l cititi cu bucurie. Un An Nou fericit!

Un an nou fericit! La multi ani 2018!Pentru vremurile bune, recunostinta. Pentru cele rele, multa speranta. Pentru fiecare zi, o dorinta. Si mereu, mereu, fericire. Aceasta este ceea ce va doresc in noul an. Un an nou fericit! La multi ani 2018!

La Anu’ si La Multi Ani!Spune anului ce vine, sa-ti aduca numai bine; si mai spune-i sa iti dea, tot ce vrea inima ta: fericire, sanatate si multi bani… La Anu’ si La Multi Ani!

Anul ce vine sa te ajute sa descoperi minunea unei vieti implinite! La Multi Ani!Sufletul tau sa vibreze in armonie si pace, iubirea sa te primeasca in bratele-i pline de caldura, iar norocul sa te urmeze oriunde… Anul ce vine sa te ajute sa descoperi minunea unei vieti implinite! La Multi Ani!


Mai multe mesaje felicitari de Anul Nou

Lasă un răspuns