Mesaje de Botez 2017

Mesaje de Botez 2017Botez fericit! Copilul sa fie sanatos si norocos in viata, iar pe parinti sa-i faca bucurosi si mandri de el!

Dupa noua luni de asteptare a venit in sfarsit bebelusul vostruDupa noua luni de asteptare a venit in sfarsit bebelusul vostru. Sa va traiasca!

Iti dorim din toata inima ca in viata ta sa intalnesti brate deschiseIti dorim din toata inima ca in viata ta sa intalnesti brate deschise, maini care sa te conduca pe drumul cel drept, oameni care sa te iubeasca si sa fie buni cu tine!

Lumea s-a oprit o clipa in loc, caci s-a nascut o steaLumea s-a oprit o clipa in loc, caci s-a nascut o stea. Sa va traiasca!

Tocmai a inceput calatoria ta prin viataTocmai a inceput calatoria ta prin viata. Fie ca bunul Dumnezeu sa-ti arate calea cea mai buna. Drum bun!

Sa va bucurati de darul pretios ce a aparut in viata voastraSa va bucurati de darul pretios ce a aparut in viata voastra! Sa fie sanatos si norocos!

Bine ai venit! Sa fii fericit!Bine ai venit! Aici vei gasi brate care te vor purta intr-o lume unde sa te simti sigur si oameni care iti vor arata ca esti binevenit pe aceasta lume. Sa fii fericit!

Cu ocazia botezului tau iti dorim tot binele din lumeCu ocazia botezului tau iti dorim tot binele din lume! Fie ca razele acestei sarbatori sa aduca lumina si bucurie in viata ta. Bine ai venit!

Copiii sunt un dar al ceruluiCopiii sunt un dar al cerului. Ii dorim bebelusului vostru tot binele din lume si binecuvantarea lui Dumnezeu.

De ziua botezului tauDe ziua botezului tau, iti dorim din toata inima, tot ce poate fi mai bun pe lume, fericire, sanatate si binecuvantarea lui Dumnezeu. Te iubim!


Mai multe mesaje felicitari de Botez

Lasă un răspuns