Mesaje de Craciun 2017

Mesaje de Craciun 2017Craciun Fericit si La Multi Ani!

Sarbatori Fericite si La Multi Ani!Sarbatori Fericite si La Multi Ani!

Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

Sarbatori fericite alaturi de cei dragi si un an nou fericit!Sarbatori fericite alaturi de cei dragi si un an nou fericit!

Craciun fericit alaturi de cei dragi!Craciun fericit alaturi de cei dragi!

Craciun fericit alaturi de cei dragi si un an nou si mai fericit!Craciun fericit alaturi de cei dragi si un an nou si mai fericit!

Straine sarbatori de Viorel BoldisCraciunu-ti e departe, Craciun printre straini, Ti-e plina masa, iata, dar tu suspini si taci C-ai vrea si tu acasa Craciunul sa ti-l faci …

Sarbatorile sa-ti umple inima de veselieMesajul acesta de sarbatori o sa te faca sa uiti de toate perioadele nefaste si o sa-ti umple inima de veselie, fie ca aceste zile de sarbatoare sa te ajute sa descoperi bucuria in viata alaturi de cei dragi tie!

Craciun fericit doamna educatoare!Va doresc sa simtiti cu suflet de copil magia Iernii si spiritul Craciunului! Craciun fericit doamna profesoara/educatoare!

Craciun Alb Fericit tuturor!Caderea primului fulg imi aminteste de priviri timide de indragostit, de plimbari sub ninsoare, de clinchet de copotei, aroma de cozonac si mireasma proaspata de brad. Magia sarbatorilor ne invaluie aducandu-ne aminte sa iubim, sa fim generosi si sa aducem bucurii celor dragi! Un Craciun Alb Fericit tuturor!


Mai multe mesaje felicitari de Craciun

Lasă un răspuns