Mesaje de Mos Nicolae 2018

Mesaje de Mos Nicolae 2017Niculina, ne gandim cu totii la tine si pentru ca astazi este o zi speciala iti uram un sincer La Multi Ani si multa sanatate!

Poezie de Sf. NicolaeDe ziua ce-ti surade-n prag Si-i porti frumosul nume, Eu iti doresc tot ce-i mai drag Si mai frumos pe lume. La multi ani de Sf. Nicolae!

Poezie de Sfantul NicolaeIti doresc pe vant ce bate, multa multa sanatate si pe stele ce lucesc fericire iti doresc. La Multi Ani, Nicolae!

Sf. Nicolae sa te calauzeasca mereu in viata. LA MULTI ANI!In aceasta sfanta zi, iti doresc numai bine, multa fericire, indeplinirea tuturor dorintelor si fie ca Sf. Nicolae sa te calauzeasca mereu in viata. LA MULTI ANI!

O floare si un sincer la multi ani, Nicoleta!O zi frumoasa este maine, o zi frumoasa pentru tine. O floare si un sincer la multi ani, Nicoleta! Sa cresti mare si frumoasa si sa fii si sanatoasa.

O zi speciala pentru un angajat deosebit. La multi ani de ziua numelui tau Nicolae!O zi speciala pentru un angajat deosebit. La multi ani de ziua numelui tau Nicolae!

La Multi Ani, Nicule!Ne face deosebita placere sa-ti transmitem, cu prilejul zilei numelui, urari calduroase de sanatate, liniste sufleteasca si bucurie, tie si celor ce-ti sunt dragi. La Multi Ani, Nicule!

La multi ani Nicolae si Nicoleta!Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului numai bine. La multi ani Nicolae si Nicoleta!

La multi ani, Nicusor!Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si sa ai parte numai de zile senine si insorite! La multi ani, Nicusor!

La multi ani de Sf. Nicolae!Fie ca sfantul ce te protejeaza sa-ti aduca mult noroc, fericire si impliniri. Sa ai o zi minunata! La multi ani de Sf. Nicolae!


Mai multe mesaje felicitari de Mos Nicolae

Lasă un răspuns