Mesaje de Sfanta Maria Mare – Adormirea Maicii Domnului – 15 august

Mesaje de Sfanta Maria Mare, urari de Sfanta Maria Mare, mesaje pentru cei care poarte numele Sfintei Maria

Zi speciala pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului un sincer La Multi Ani!

Sa ai o zi frumoasa si sa te bucuri de numele pe care li porti. Sa fii fericita, iubita si bucuroasa. La multi ani de Sfanta Maria!

Ziua numelui tau este o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. Este ziua numelui tau. La Multi Ani, Maria!

Cu ocazia sarbatoririi numelui, primiti un calduros La multi ani, multa sanatate, multe realizari si tot ce va doriti langa cei dragi.

La multi ani Maria! Ingerii sa-ti calauzeasca pasii si Sfanta Fecioara sa-ti lumineze drumul in viata.

Pentru ca esti o persoana atat de buna, de draguta si de loiala, imi doresc ca Fecioara Maria sa aiba grija de tine, sa iti calauzeasca pasii si sa iti lumineze calea in viata.

Sa se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani, Maria!

Intocmai ca Fecioara Maria al carei nume il porti, invata sa ierti, sa fi mai bun, mai intelept, sa ma ierti cand gresesc si sa ma inveti sa fiu, la randul meu, un om mai bun. La multi ani!

Fie ca din aceasta zi sfanta, in drumul lin al vietii tale sa rasara mereu cate-o raza de soare care sa-ti aduca fericire si bucurie. La multi ani de Sfanta Maria!

Azi e o zi speciala, este ziua ta de nume, si-ti doresc din inima numai fericire, sanatate si lucruri bune! La multi ani!


Mai multe mesaje de Sfanta Maria

Lasă un răspuns