Mesaje de Sfantul Dumitru 2017

Mesaje de Sfantul Dumitru 2017Sa fii fericita si mereu insotita de cei care merita sa te iubeasca. La multi ani, Dumitrita!

La multi ani de Sfantul Dumitru!Ziua numelui tau sa fie luminoasa si sa se prelungeasca in multe altele aducatoare de bucurii. La multi ani de Sfantul Dumitru!

La multi ani de Sf Dumitru!La multi ani de Sf Dumitru!

La multi ani, Dumitrita!La multi ani, Dumitrita!

Multa sanatate, putere de munca si implinirea dorintelorMulta sanatate, putere de munca si implinirea dorintelor atat pe plan profesional cat si pe cel privat. La multi ani de Sfantul Dumitru!

Sa iti dea Dumnezeu sanatate si liniste in suflet.Sa iti dea Dumnezeu sanatate si liniste in suflet. Sa ti se implineasca visele si sa te poti bucura de tot ce ai!

Ziua numelui pe care il porti sa iti aduca noroc si bucurii!Ziua numelui pe care il porti sa iti aduca noroc si bucurii! Sa ne traiesti! La multi ani de Sf. Dumitru!

Cel mai frumos la multi ani li transmit celui mai frumos nume, Dumitru.Cel mai frumos la multi ani li transmit celui mai frumos nume, Dumitru. La multi ani si cat mai multi bani si sanatate pentru ca e mai scumpa de cat toate!

La multi ani, de ziua numelui! Ziua numeluiLa multi ani, de ziua numelui! Ziua numelui pe care li porti sa iti aduca noroc si bucurii! Sa ne traiesti! La multi ani de Sf. Dumitru!

La multi ani, Dumitrita!La multi ani, Dumitrita! Sa fii fericita si mereu insotita de cei care merita sa te iubeasca.


Mai multe mesaje felicitari de Sfantul Dumitru

Lasă un răspuns