Mesaje de Sfantul Valentin 2018

Mesaje de Sfantul Valentin 2017Imi doresc sa nu te dezamagesc niciodata in alegerea facuta. Promit sa fac tot ce imi sta in putinta ca sa te fac fericita… Cu toata dragostea din lume, de Sfantul Valentin, Al tau si numai al tau….

La multi ani de Sfantul Valentin!Stelele de pe cer sunt tot atatea ganduri de iubire pe care ti le trimit tie, iubita mea. Cate picaturi sunt in ocean, cu atatea sarutari vreau sa-ti acopar trupul. Cand oceanele vor seca si stelele de pe cer se vor stinge, abia atunci dragostea mea pentru tine se va sfarsi… La multi ani de Sfantul Valentin!

Esti cel mai frumos lucru din viata meaFie ca soarele sa-ti zimbeasca de fiecare data cand iti vine in minte chipul meu si sa ti se incalzeasca sufletul de fericire si bucurie. Esti cel mai frumos lucru din viata mea, tu esti cel mai minunat vis al meu. Dumnezeu mi l-a indeplinit cand mi te-a scos in cale…Te iubesc!

Te iubesc si stiu ca stii asta si o sa-ti demonstrezTe iubesc si stiu ca stii asta si o sa-ti demonstrez in continuare ca putem fi fericiti, si putem sa ne intelegem bine atata timp cat amandoi lasam de la noi si ne intelegem unul pe celalat, eu ce stiu ca te iubesc si ca nu mai vreau sa te pierd. La multi ani de Sfantul Valentin!

La multi de Sfantul Valentin... Te iubesc!La multi de Sfantul Valentin si … iti multumesc ca existi, ca esti langa sufletul si pe placul sufletului meu, ca esti vesel si optimist, ca ma faci sa rad, sa visez… din nou… sa fiu fericita… Te iubesc!

Sfantul Valentin este doar o zi in care putem sa le aratam iubirea noastra tuturorAlaturi de tine, in toate cele 365 de zile ale anului pot sarbatori iubirea. Sfantul Valentin este doar o zi in care putem sa le aratam iubirea noastra tuturor!

TE IUBESC mai mult decat oriceNu iti voi scrie o poezie, nu voi folosi cuvinte alese… iti voi spune doar ca TE IUBESC mai mult decat orice. La multi ani de Sfantul Valentin!

Ai simtit ca te caut si ai aparut odata cu Sf. ValentinTi-am auzit numele si nimic nu m-a putut opri sa te intalnesc, mi-ai vorbit si am inteles ca nimic nu e intamplator. Ai simtit ca te caut si ai aparut odata cu Sf. Valentin, sa-mi dara-mi o lume pentru a-mi construi alta, asa cum am visat!

Esti cea mai frumoasa minune din viata meaEsti cea mai frumoasa minune din viata mea, tu esti dorinta mea dintotdeauna: sa iubesc, sa fiu iubita! Dumnezeu mi-a indeplinit-o cand mi te-a scos in cale TE IUBESC mai mult decat viata mea, tu esti totul pentru mine! Iti multumesc ca-mi esti alaturi “la bine si la greu” iti multumesc pentru “Noi” – cea mai puternica galaxie din cate exista!

E atat de frumosE atat de frumos sa gasesti sentimentul pierdut. E atat de frumos sa suspini dupa primul sarut. E atat de frumos sa iubesti si sa fii iubit! La multi ani de Sfantul Valentin!


Mai multe mesaje felicitari de Sfantul Valentin

Lasă un răspuns