Mesaje de Sfintii Constantin si Elena 2018

Mesaje de Sfintii Constantin si Elena 2017Sper ca ziua numelui tau sa iti aduca multe motive de a sarbatori. La multi ani!

Felicitari cu ocazia acestei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani!Felicitari cu ocazia acestei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani!

Un zambet are puterea de a umple totul de lumina. Sper sa ai parte de cat mai multe zambete in viata. La Multi Ani!Un zambet are puterea de a umple totul de lumina. Sper sa ai parte de cat mai multe zambete in viata. La Multi Ani!

Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata,Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca toate zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari astfel incat acest nou an sa iti umple sufletul de voie buna. La multi ani!

O zi speciala pentru un angajat deosebit. La multi ani de ziua numelui tau!La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala.O zi speciala pentru un angajat deosebit. La multi ani de ziua numelui tau!La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sanatate si numai bucurii!

Fie ca toate Implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va Insoteasca pretutindeni. Va doresc o zi de Sf. Constantin si Elena cat mai frumoasa!Fie ca toate Implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va Insoteasca pretutindeni. Va doresc o zi de Sf. Constantin si Elena cat mai frumoasa!

Cu ocazia sarbatoririi numelui primiti un calduros La multi aniCu ocazia sarbatoririi numelui primiti un calduros „La multi ani”, multa sanatate multe realizari si tot ce va doriti langa cei dragi!

Iti urez la multi ani pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Constantin pe care Il reprezinti sa-si coboare ochii asupra taIti urez la multi ani pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Constantin pe care Il reprezinti sa-si coboare ochii asupra ta si sa Iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

Iti doresc sa ai parte de o zi de nume minunata si sa stii ca esti si vei fi mereu iubit/a de toti prietenii tai!Iti doresc sa ai parte de o zi de nume minunata si sa stii ca esti si vei fi mereu iubit/a de toti prietenii tai!

La multi Ani si sa ai parte de un ocean de sanatate, un munte de noroc si un camion cu bani!La multi Ani si sa ai parte de un ocean de sanatate, un munte de noroc si un camion cu bani!


Mai multe mesaje felicitari de Sfintii Constantin si Elena

Lasă un răspuns