Mesaje de Sfintii Mihail si Gavril 2017

Mesaje de Sfintii Mihail si Gavril 2017De Sf. Mihail si Gavriil, fie ca cei dragi sa te inconjoare cu caldura sufletelor lor intr-o seara magica, iar fericirea sa te ia in bratele ei in acest moment special.

De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lumeDe ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca macar jumatate din dorintele pe care o sa ti le pui!

La multi ani, de Sfintii Mihail si Gavril!!La multi ani, de Sfintii Mihail si Gavril! Sa ai parte de multa sanatate, bucurii si impliniri cat cuprinde si sa te bucuri de aceasta zi frumoasa mereu.

La multi ani, dragul meu Mihai! Ziua numelui tau sa-ti fie luminoas!La multi ani, dragul meu Mihai! Ziua numelui tau sa-ti fie luminoasa si fericita si sa te bucuri mereu de orice lucru frumos din viata ta!!!

O zi frumoasa si o viata plina de bucurii! La multi ani, Gabriel!O zi frumoasa si o viata plina de bucurii! La multi ani, Gabriel!

Scumpa Mihaela, iti doresc sa iti sarbatoresti ziua numeluiScumpa Mihaela, iti doresc sa iti sarbatoresti ziua numelui inconjurata de sanatate, fericire si de privirile pline de iubire ale celor dragi tie!!

Scumpa Gabriela, iti doresc sa iti sarbatoresti ziua numelui inconjurataScumpa Gabriela, iti doresc sa iti sarbatoresti ziua numelui inconjurata de sanatate, fericire si de privirile pline de iubire ale celor dragi tie!!!

De Sf. Mihail si Gavriil, fie ca cei dragi sa te inconjoare cu caldura sufletelorDe Sf. Mihail si Gavriil, fie ca cei dragi sa te inconjoare cu caldura sufletelor lor intr-o seara magica, iar fericirea sa te ia in bratele ei in acest moment special!!!

La multi ani, de Sfintii Mihail si Gavril!!!La multi ani, de Sfintii Mihail si Gavril! Sa ai parte de multa sanatate, bucurii si împliniri cat cuprinde si sa te bucuri de aceasta zi frumoasa mereu!

Arhanghelul Mihail, inger al adevarului si al dreptatiiArhanghelul Mihail, inger al adevarului si al dreptatii, sa-ti stea alaturi mereu,la bine si la greu, sa-ti lumineze calea si sa-ti arate destinul. La multi ani Mihai/Mihaela!


Mai multe mesaje felicitari de Sfintii Mihail si Gavril

Lasă un răspuns