Mesaje de Sfintii Petru si Pavel 2018

Mesaje de Sfintii Petru si Pavel 2017Fie ca toate împlinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te însoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sfintii Petru si Pavel cat mai frumoasa!

Fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese ... La multi ani de Sf. Petru si Pavel!Fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zâmbet la fiecare lacrima, sanatate, împliniri si multa iubire! La multi ani de Sf. Petru si Pavel!

La Multi ani de Sf. Petru si Pavel!Cu ocazia zilei numelui iti uream multa sanatate, implinirea tuturor viselor si dorintelor! La Multi ani de Sf. Petru si Pavel!

Iti doresc ca de ziua numelui tau sa ti se împlineasca toate dorinteleIti doresc ca de ziua numelui tau sa ti se împlineasca toate dorintele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de raze de soare in viata si iti urez un sincer La Multi Ani!

Numele ce-l porti de Sfant, poarta-l cu mandrie multa!De toti ai fost tu azi numit, in lacas Sfant chiar pomenit! Ma alipesc gingas si eu, dorindu-ti bine mereu. Numele ce-l porti de Sfant, poarta-l cu mandrie multa! Sa-ti dea putere si tarie, ani samatosi si bucurie! Un inger pazitor … iti doresc eu tie!

La Multi Ani, sa ai sanatate beton, sa ai o zi buna si sa n-ai noroc de ghinion!La Multi Ani, sa ai sanatate beton, sa ai o zi buna si sa n-ai noroc de ghinion!

Iti doresc o zi de Sf. Petru/Pavel cat mai frumoasa!Fie ca toate împlinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te însoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Petru/Pavel cat mai frumoasa!

La multi ani, de Sfintii Petru si Pavel!Iti doresc sa zambesti. Pentru ca atunci totul va fi bine si vei gasi puterea sa razbati peste orice greutati. La multi ani, de Sfintii Petru si Pavel!

La multi ani, de Sfintii Petru si Pavel!Iti doresc sa zâmbesti. Pentru ca atunci totul va fi bine si vei gasi puterea sa razbati peste orice greutati. La multi ani, de Sfintii Petru si Pavel!

De Sf. Petru si Pavel iti trimit cele mai calde urâri de sanatate, fericire si norocDe Sf. Petru si Pavel iti trimit cele mai calde urâri de sanatate, fericire si noroc. La multi ani!


Mai multe mesaje felicitari de Sfintii Petru si Pavel

Lasă un răspuns