Mesaje de Ziua Numelui 2017

Mesaje de Ziua Numelui 2017Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si sa ai parte numai de zile senine si insorite!

De ziua numelui tau cele mai frumoase dorinte sa devina realitateDe ziua numelui tau cele mai frumoase dorinte sa devina realitate. La multi ani!

Ziua numelui sa-ti fie plina de realizariZiua numelui sa-ti fie plina de realizari si sa te bucuri mereu de orice lucru frumos din viata ta! La multi ani!

Ne face deosebita placere sa-ti transmitem, cu prilejul zilei numeluiNe face deosebita placere sa-ti transmitem, cu prilejul zilei numelui, urari calduroase de sanatate, liniste sufleteasca si bucurie, tie si celor ce-ti sunt dragi. La Multi Ani!

Toate florile din lume pentru tine de ziua numeluiToate florile din lume pentru tine de ziua numelui! Sa ai o zi superba si sa te bucuri de ziua ta la fel cum aceste flori se bucura de lumina soarelui. La multi ani!

O zi speciala pentru un angajat deosebitO zi speciala pentru un angajat deosebit. La multi ani de ziua numelui tau!

Iti urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum aripile unui flutureIti urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum aripile unui fluture, la fel de fericita precum cantecul unei privighetori si la fel de frumoasa precum o gradina plina cu flori. La Multi Ani!

Urare de ziua numeluiAstazi, fiind o zi frumoasa Si stiind ca-i ziua ta, In parfumul diminetii Tin a te felicita. La Multi Ani!

De ziua numelui tau, iti doresc ca toate lucrurile bune si frumoaseDe ziua numelui tau, iti doresc ca toate lucrurile bune si frumoase sa te copleseasca si sa straluceasca in calea ta catre fericire si succes. La Multi Ani!

Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tinePentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului numai bine. La multi ani de ziua numelui!


Mai multe mesaje felicitari de Ziua Numelui

Lasă un răspuns