Mesaje şi urări, felicitări, video şi felicitări muzicale şi animate

Casatorie: Mesaje şi urări, felicitări, video şi felicitări muzicale şi animate

Mesaje de Casatorie

Mesaje de casatorie, poezii despre casatorie, fraze despre casatorie, SMS despre casatorie, mesaje pentru casatorie, mesaje de casatorie facebook

Fie ca viata sa fie frumoasa pentru amandoi, sa traiti frumos si sa fiti un exemplu demn de urmat. Va doresc sa traiti iubirea vesnica… pana la adanci batraneti.

In cea mai frumoasa zi din viata voastra, suntem alaturi de voi cu inima si cu gandul si va uram numai fericire si bucurii! Sa va iubiti mereu ca in aceasta zi minunata si sa aveti o viata plina de impliniri impreuna! Casa de piatra, dragii mei!

Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor. Tineti cont de iubirea pe care o purtati unul celuilalt. Iertati cand unul greseste, iubiti si bucurati-va impreuna.

Casatoria este o binecuvintare de care va veti bucura de-a lungu vietii. Va ofera multe bucurii, multa placere si armonie in viata voastra ca sot si sotie. Fie ca mariajul vostru sa fie presurat numai cu fericire, vesti bune si fie ca dragostea voastra sa fie eterna.

Fie ca ziua nuntii sa ramana o clipa de neuitat in inimile parintilor nostri si a noastra ce pasim pe drumul vietii, indrumati cu mandrie si satisfactie de nasii nostri care vor veghea ca iubirea noastra sa se implineasca prin sfanta taina a casatoriei data de bunul Dumnezeu! Ne vom simti onorati sa ve avem alaturi de noi!


Mai multe mesaje de Casatorie

Felicitari de Casatorie

Felicitari de casatorie, felicitari despre casatorie, felicitari aniversarea casatoriei, felicitari de casatorie pentru facebook

Mana-n mana ati pasit pe drumul vietii, implinind visul drag al tineretii ...Anii au trecut, iar inimile voastre, ritmul iubirii mereu l-au batut ...Astazi pentru voi, e o zi mare ... o zi frumoasa de aniversare ... Multi ani fericitiDragostea sa va invaluie mereu, bucuria sa va fie tovaras de drum si ingerii sa va ocroteasca. Casa de piatra!In cea mai frumoasa zi din viata voastra suntem alaturi de voi..In aceasta zi minunata primiti in dar cele mai calde urari de sanatate si implinire. Aniversare fericita si multi ani plini de zambete si realizari. La multi ani!Aniversare 10 de ani de casatorie La multi ani si multa sanatate!In cea mai frumoasa zi din viata voastra suntem alaturi de voi cu inima si cu gandul si va uram numai fericire si bucurii. Sa va iubiti mereu ca in aceasta zi minunata si sa aveti o viata plina de fericire si impliniri impreuna. La multi ani fericitiu si


Mai multe felicitari de Casatorie

Felicitari muzicale de Casatorie

 


Mai multe felicitari muzicale de Casatorie

Lasă un răspuns