Paste: Mesaje şi urări, felicitări, video şi felicitări muzicale şi animate

Paste: Mesaje şi urări, felicitări, video şi felicitări muzicale şi animate

Mesaje de Paste

Aici gasesti mesaje de Paste, Mesaje de Pasti, Urari de Paste, Poezii de Paste, SMS de Paste, Fraze de Paste, mesaje de Sfintele Pasti, mesaje de Invierea Domnului pe care le poti trimite celor dragi

Minunea Invierii sa iti aduca in suflet impacare, armonie, iertare si iubire! Priveste cu seninatate inainte si bucura-te de un nou inceput alaturi de tot ceea ce conteaza pentru tine!

Fie ca sfanta sarbatoare a invierii Domnului sa va aduca cele patru taine divine: lumina, intelepciune, dragoste, speranta. Un Paste Fericit!

In noaptea invierii Cind clopotele bat Si aici in departare Iisus Hristos a inviat!!!

Pentru a intelege sacrificiul suprem, trebuie doar sa fim mai buni, mai iertatori, mai ingaduitori, mai intelepti, mereu cu lumina in suflet, ganduri si simtiri. Lumina si caldura Pastelui sa ne incalzeasca sufletele, sa ne lumineze mintile, sa ne deschida inimile spre iubire, credinta, iertare. Sa fim mai buni, sa ne bucuram din plin de frumusetea tuturor lucrurilor care ne inconjoara si sa daruim iubire celor dragi. Hristos a inviat!

Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o binecuvantare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grija si un raspuns la fiecare intrebare! Invierea Domnului sa iti aduca in suflet bucurie si iubire. Paste fericit, alaturi de cei dragi!


Mai multe mesaje de Paste

Felicitari de Paste

Aici gasesti felicitari de Paste, felicitari de Pasti, felicitari de Sfintele Pasti, felicitari de Invierea Domnului pe care le poti trimite celor dragi! Paste fericit!

Prieteni dragi, vă doresc un Paște Fericit și multă sănătate!Paste Fericit pentru toti prietenii mei de pe facebook!Paste Fericit!Hristos a inviat!Paste Fericit pentru toti prietenii mei de pe facebook!Nu-mi doresc multe de la Iepuras, vreau doar ca cei care citesc mesajul acesta, sa fie sanatosi, fericiti si iubiti!


Mai multe felicitari de Paste

Felicitari muzicale de Paste

 


Mai multe felicitari muzicale de Paste

Lasă un răspuns