Mesaje şi urări, felicitări, video şi felicitări muzicale şi animate

Anul Nou: Mesaje şi urări, felicitări, video şi felicitări muzicale şi animate

Mesaje de Anul Nou

Se apropie anul nou sau deja am trecut in noul an. Acum este momentul sa transmitem mesaje de anul nou/revelion pentru rude, prieteni, colegii de serviciu sau pentru diverse persoane care merita respectul nostru.

La multi ani cu veselie, sanatate pe vecie, casa plina de bucate, dragoste pe saturate, tot ce doriti si sus paharul! La Multi Ani!

Un an mai bogat in impliniri, mai inalt in aspiratii si plin de succese. La multi ani!

LA MULTI ANI cu bucurie! Casa, casa sa va fie, Masa, masa sa ramaie Iar in jurul ei sa vie Oameni buni, de omenie, Sa v-aduca veselie, Ganduri bune, cumpatate si urari de sanatate/ Zile multe si prospere, de la Dumnezeu putere/ Sa invingeti relele ce va-ncurca vietile!

Ganduri bune fug spre voi, sanatate si noroc! Sarbatori fericite si un An Nou de poveste! La multi ani!


Mai multe mesaje de Anul Nou

Felicitari de Anul Nou

Se apropie anul nou sau deja am trecut in noul an. Acum este momentul sa transmitem felicitari de anul nou/revelion pentru rude, prieteni, colegii de serviciu sau pentru diverse persoane care merita respectul nostru.

An nou fericit!Ganduri bune fug spre voi, sanatate si noroc! Sarbatori fericite si un An Nou de poveste! La multi ani!Visele sa va-mpliniti si tot ceea ce doriti, cei dragi sa va fie aproape, fie zi sau fie noapte. La multi ani!Dragii mei, vă doresc un An Nou FericitPoezie de Anul NouAn nou fericit pentru toti prietenii mei de pe facebook!


Mai multe felicitari de Anul Nou

Felicitari muzicale de Anul Nou

Felicitari muzicale de Anul Nou 2021. Trimite acum o felicitare muzicala si animata de Anul Nou 2021pentru prietenii sau familia ta! Felicitari muzicale cu An Nou Fericit!


Mai multe felicitari muzicale de Anul Nou

Lasă un răspuns