Mesaje si urari pentru copii

Mesaje si urari pentru copii:
Vreau sa ramai la fel de bun si dulce, sa ai o sanatate de fier, zile senine, iubire si sinceritate, si sa nu uiti niciodata cat de mult te iubesc mama si tata! La multi ani!

Fiecare zi sa fie unica, sa fii sanatosFiecare zi sa fie unica, sa fii sanatos, sa zambesti in fiecare zi cu toata inima. La multi ani!
La multi ani frumosi si norocosi, copilul meu drag, parte din mine!Toate urarile de bine se indreapta catre tine, pentru ca e ziua ta de nastere! La multi ani frumosi si norocosi, copilul meu drag, parte din mine!
La multi ani, puiul meu iubit!La multi ani, puiul meu iubit! Acum un an, pe vremea aceasta, ai venit pe lume ca sa ne bucuri viata! Te iubim mult!
Sa ne traiesti, copil iubit! La multi ani fericiti!Ai aparut pe lume intr-o zi frumoasa de vara, calduroasa precum sufletul tau. Sa ne traiesti, copil iubit! La multi ani fericiti!
Esti totul pentru noi, te iubim enorm!Esti totul pentru noi, te iubim enorm! La multi ani fericiti de ziua ta! Sper sa iti placa mult cadourile .
Azi este ziua ta. Ai mai crescut… La multi aniA mai trecut un an. Ai mai crescut. Nu mai esti bebelus, insa si mai mult te iubim, copil dulce! Tu ne bucuri viata cu zambetul si inocenta ta, cu sufletul tau minunat!
La multi ani, copile!Zile senine, viata lunga, iubire din plin, zambet pe buze, si multa bucurie!
La multi ani, copilul meu drag!Sa fii un om bun, cu zambetul pe buze, sa cunosti fericirea si sa iubesti din plin viata! La multi ani, copilul meu drag!
La multi ani, printul meu iubit!Fericire, inocenta, speranta, bunatate, iubire, de toate sa ai parte in viata ta. La multi ani, printul meu iubit! Tu esti minunea si ratiunea mea de a trai!

Felicitari pentru copii:

Felicitari pentru copii - Tu esti o mica lume
Felicitari pentru copii - La multi ani, copilul meu frumos
Felicitari pentru copii - La multi ani, copilul meu iubit!
Felicitari pentru copii - Sa fii un om bun, cu zambetul pe buze, sa cunosti fericirea si sa iubesti din plin viata! La multi ani!
Felicitari pentru copii - La multi ani, copilul meu!

Felicitari muzicale pentru copii:

La multi ani!

La multi ani!

La multi ani, copilul meu!
Toate urarile de bine se indreapta catre tine!

Lasă un răspuns