Multumire: Mesaje, urări şi felicitări

Multumire: Mesaje şi urări, felicitări, video şi felicitări muzicale şi animate

Mesaje de multumire

Tu cui vrei sa-i multumesti? Trimite acum mesaje de multumire, urari de multumire, SMS de multumire, mesaje de multumire frumoase, multumesc frumos!

Va multumesc tuturor ca v-ati gandit la mine, va multumesc pentru gandurile bune si sper ca tot ceea ce mi-ati dorit mie sa vi se intample si voua.

Multumesc tuturor pentru gandurile bune si urarile frumoase pe care mi le-ati transmis astăzi.

Va multumesc pentru atentie, pentru apreciere. Atunci cand simti umarul cuiva, iti cresc aripi, iti este mult mai usor sa treci peste greutati si simti ca oamenii au nevoie de tine.

Multumesc tuturor pentru urarile si gandurile bune! Va doresc sanatate si bucurie!

Multumesc din suflet tuturor. Va pup si aveti grija de voi!


Mai multe mesaje de multumire

Felicitari de multumire

Tu cui vrei sa-i multumesti? Trimite acum felicitari de multumire celor care merita aprecierile tale! Multumesc … click pentru a alege felicitarea!

Multumesc tuturor prietenilor pentru urarile de ziua numelui meu!Va multumesc tuturor pentru gandurile bune si pentru urarile transmise. Fie ca v-ati rupt din timpul vostru, o secunda, un minut sau poate ceva mai mult pentru a-mi spune astazi “La multi ani!”, cu toţii ati reusit sa imi faceti ziua mai frumoasa!Multumesc tuturor pentru faptul ca astazi ati fost alaturi de mine.Va multumesc din suflet pentru urari si pentru gandurile bune. Va doresc tuturor sa aveti parte inzecit de sanatate si ani fericiti!Cuvintele nu pot exprima recunostinta pe care o simt. O sa spun doar:  Multumesc!Prieteni dragi, va multumesc ca faceti parte din viata mea!


Mai multe felicitari de multumire

Lasă un răspuns