Nume care se sărbătoresc de Sfânta Maria 15 August 2017. Aproximativ 2,2 milioane de români își serbează onomastica

Ce nume se sărbătoresc de Sfânta Marie. Aproximativ 2,2 milioane de români își serbează onomastica de sărbătoarea Sfintei Maria, aproximativ 1,8 milioane dintre aceștia fiind femei.

Dintre femeile care își serbează sâmbătă onomastica – aproximativ 1.400.000 se numesc Maria, aproximativ 270.000, Mariana, și în jur de 51.000 poartă Onomasticanumele de Marinela.

Sfânta Maria este sărbătorită, în fiecare an, la 15 august. Popular, Adormirea Maicii Domnului este considerată ziua care desparte lunile călduroase de cele reci.

Tot în această zi este sărbătorită Ziua Marinei, Maica Domnului fiind ocrotitoarea marinarilor. La malul mării, dar şi în oraşele dunărene sunt organizate ample serbări. Această zi a fost declarată sărbătoare naţională.

Nume care se sărbătoresc de Sf. Maria: Maria (vine din ebraica si înseamnă: cea iubita, cea îndrăgită), Mari, Meri, Marioara, Măriuța, Marița, Mara, Mariana, Marilena, Marina, Marinela, Marița, Marusia, Mariuca, Maricica, Mia, Mioara, Marian, Marin.

Mesaje de Sfanta Maria

De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate. Sa se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani, Maria!

Astazi e ziua ta, o zi frumoasa pentru tine. La multi ani, Maria!

In aceasta zi speciala, iti transmit cele mai sincere urari. Sa ai o viata plina de lucruri bune iar Sfanta Maria al carei nume li porti sa te ocroteasca mereu. La multi ani de ziua numelui tau!

La multi ani, Maria! Ingerii sa-ti calauzeasca pasii iar Sfanta Fecioara sa-ti lumineze drumul in viata.

Fie ca toate intamplarile frumoase si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Maria cat mai frumoasa!


Mai multe mesaje de Sfanta Maria

Felicitari de Sfanta Maria

Fie ca Sfanta Fecioara Maria, al carei nume il porti, sa te ocroteasca, sa-ti calauzeasca pasii si sa-ti lumineze calea!La multi ani si multa sanatate pentru toti ce poarta numele Sfintei Maria!La multi ani pentru toti prietenii mei de pe facebook care poarta numele Sfintei Maria!Fie ca Sărbătoarea Sfintei Maria sa vă aducă in inimi pace, iubire, bucurie si fericire!La multi ani tuturor Mariilor de pe pagina mea!


Mai multe felicitari de Sfanta Maria

Lasă un răspuns