Sfanta Maria: Mesaje şi urări, felicitări, video şi felicitări muzicale şi animate

Sfanta Maria: Mesaje şi urări, felicitări, video şi felicitări muzicale şi animate

Mesaje de Sfanta Maria

Principala sarbatoare a Mariei este la 15 august Adormirea Maicii Domnului sau Sfanta Maria Mare iar pe 8 septembrie se sarbatoreste Nasterea Maicii Domnului sau Sfanta Maria Mica. Aici gasiti mesaje de Sfanta Maria, urari de Sfanta Maria, mesaje pentru cei care poarte numele Sfintei Maria

De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate. Sa se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani, Maria!

Astazi e ziua ta, o zi frumoasa pentru tine. La multi ani, Maria!

In aceasta zi speciala, iti transmit cele mai sincere urari. Sa ai o viata plina de lucruri bune iar Sfanta Maria al carei nume li porti sa te ocroteasca mereu. La multi ani de ziua numelui tau!

La multi ani, Maria! Ingerii sa-ti calauzeasca pasii iar Sfanta Fecioara sa-ti lumineze drumul in viata.

Fie ca toate intamplarile frumoase si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Maria cat mai frumoasa!


Mai multe mesaje de Sfanta Maria

Felicitari de Sfanta Maria

Principala sarbatoare a Mariei este la 15 august Adormirea Maicii Domnului sau Sfanta Maria Mare iar pe 8 septembrie se sarbatoreste Nasterea Maicii Domnului sau Sfanta Maria Mica. Aici gasiti felicitari de Sfanta Maria, felicitari pentru cei care poarte numele Sfintei Maria

Fie ca Sfanta Fecioara Maria, al carei nume il porti, sa te ocroteasca, sa-ti calauzeasca pasii si sa-ti lumineze calea!La multi ani si multa sanatate pentru toti ce poarta numele Sfintei Maria!La multi ani pentru toti prietenii mei de pe facebook care poarta numele Sfintei Maria!Fie ca Sărbătoarea Sfintei Maria sa vă aducă in inimi pace, iubire, bucurie si fericire!La multi ani tuturor Mariilor de pe pagina mea!


Mai multe felicitari de Sfanta Maria

Felicitari muzicale de Sfanta Maria

Felicitari muzicale de Sfanta Maria. Trimite acum o felicitare muzicala si animata de Sfanta Maria pentru toti cei care isi sarbatoresc ziua numelui!


Mai multe felicitari muzicale de Sfanta Maria

Lasă un răspuns