Sfantul Andrei: Mesaje şi urări, felicitări, video şi felicitări muzicale şi animate

Sfantul Andrei: Mesaje şi urări, felicitări, video şi felicitări muzicale şi animate

Mesaje de Sfantul Andrei

In 30 noiembrie il sarbatorim pe Sfantul Andrei si bineinteles ii sarbatorim si pe toti aceia care poarta numele Andrei sau nume derivate din acesta. Aceasta zi este un prilej foarte bun pentru toti aceia care cu ocazia sarbatorii de Sfantul Andrei vor sa ureze cu La Multi Ani si sa-si felicite prin mesaje si urari persoanele dragi sarbatorite de Sf. Andrei.

De ziua Sfantului Andrei, ca-i porti frumosul nume, eu iti urez tot ce-i mai bun si mai frumos pe lume.

Felicitari cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani, ANDREEA!

La multi ani, draga Andreea! Sa ai parte numai de impliniri, iar viata sa iti fie o eterna sarbatoare!

Apropiindu-se o mare zi de sărbătoare, Sfantul Andrei si ziua numelui tău, primeste din partea mea multe urări de bine, sănătate, mult noroc si implinirea tuturor dorinţelor!

La multi ani si fie ca Sfantul ANDREI sa te calauzeasca mereu!


Mai multe mesaje de Sfantul Andrei

Felicitari de Sfantul Andrei

In 30 noiembrie il sarbatorim pe Sfantul Andrei si bineinteles ii sarbatorim si pe toti aceia care poarta numele Andrei sau nume derivate din acesta. Aceasta zi este un prilej foarte bun pentru toti aceia care cu ocazia sarbatorii de Sfantul Andrei vor sa ureze cu La Multi Ani si sa-si felicite prin felicitari persoanele dragi sarbatorite de Sf. Andrei.

La multi ani, de sfantul Andrei!La multi ani Andrei si Andreea!La mulți ani! Sf. Andrei sa te ocroteasca mereu!De ziua ce-ti surade-n prag Si-i porti frumosul nume, Eu iti doresc tot ce-i mai drag Si mai frumos pe lume. La multi ani de Sfantul Andrei!De ziua ce-ti surade-n prag Si-i porti frumosul nume, Eu iti doresc tot ce-i mai drag Si mai frumos pe lume. La multi ani de Sfantul Andrei!La multi ani si multa sanatate pentru toti ce poarta numele Sfantului Andrei!


Mai multe felicitari de Sfantul Andrei

Felicitari muzicale de Sfantul Andrei

Felicitari muzicale de Sfantul Andrei. Trimite acum o felicitare muzicala si animata de Sfantul Andrei pentru toti cei care isi sarbatoresc ziua numelui!


Mai multe felicitari muzicale de Sfantul Andrei

Lasă un răspuns