Sfantul Gheorghe: Mesaje şi urări, felicitări, video şi felicitări muzicale şi animate

Sfantul Gheorghe: Mesaje şi urări, felicitări, video şi felicitări muzicale şi animate

Mesaje de Sfantul Gheorghe

In fiecare an, la 23 aprilie, il praznuim pe Sfantul Mare Mucenic Gheorghe, purtatorul de biruinta. Sfantul Gheorghe s-a nascut in Capadocia, din parinti crestini. Aici gasesti mesaje de sfantul Gheorghe, urari de Sfantul Gheorghe, mesaje pentru cei care poarte numele Sfantului Gheorghe. La multi ani de Sfantul Gheorghe!

Iti urez la multi ani pentru ca porti acest nume, si fie ca Sf. Gheorghe, pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si numai bucurii si liniste interioara.

Iti urez la multi ani pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Gheorghe, pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

Astazi este o zi speciala pentru tine iar tu esti special pentru noi in fiecare zi. Iti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii si multa sanatate. La multi ani fericiti de Sfantul Gheorghe!

De ziua numelui tau iti doresc sa ai parte de succes, impliniri si sanatate. Sfantul Gheorghe al carui nume il porti sa te ocroteasca si sa te calauzeasca in viata. La multi ani!

De Sfantul Gheorghe, sa se rasfranga asupra ta bunatatea si dragostea ce izvorasc dintr-o inima mare si iubitoare. La multi ani!


Mai multe mesaje de Sfantul Gheorghe

Felicitari de Sfantul Gheorghe

In fiecare an, la 23 aprilie, il praznuim pe Sfantul Mare Mucenic Gheorghe, purtatorul de biruinta. Sfantul Gheorghe s-a nascut in Capadocia, din parinti crestini. Aici gasesti felicitari de sfantul Gheorghe, felicitari pentru cei care poarte numele Sfantului Gheorghe. La multi ani de Sfantul Gheorghe!

La multi ani de Sfantul Gheorghe!La multi ani Georgiana!La multi ani pentru toti prietenii mei de pe facebook care poarta numele Sfantului Gheorghe!La multi ani si multa sanatate pentru toti cei ce poarta numele Sfantului Gheorghe!La multi ani Geta!La multi ani pentru toti ce poarta numele Sfantului Gheorghe!


Mai multe felicitari de Sfantul Gheorghe

Felicitari muzicale de Sfantul Gheorghe

Felicitari muzicale de Sfantul Gheorghe. Trimite acum o felicitare muzicala si animata de Sfantul Gheorghe pentru toti cei care isi sarbatoresc ziua numelui!


Mai multe felicitari muzicale de Sfantul Gheorghe

Lasă un răspuns