Sfantul Ilie: Mesaje şi urări, felicitări, video şi felicitări muzicale şi animate

Sfantul Ilie: Mesaje şi urări, felicitări, video şi felicitări muzicale şi animate

Mesaje de Sfantul Ilie

In data de 20 iulie, Biserica Ortodoxa Romana sarbatoreste ridicarea la cer a Sfantului Mare Proroc Ilie, Tesviteanul. Aici gasiti mesaje de sfantul Ilie, urari de Sfantul Ilie, mesaje pentru cei care poarte numele Sfantului Ilie.

Un cer albastru fara nori, in calea ta sa fie, Sa ai in viata numai flori, noroc si bucurie! La Multi Ani de Sf. Ilie Tesviteanul!

Ilie, cu ocazia zilei de nume, iti doresc un munte de sanatate, o mare de iubire si un ocean de fericire!

Iti urez la multi ani, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Ilie pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

Iti urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum aripile unui fluture, la fel de fericita precum cantecul privighetoarei si la fel de frumoasa precum o gradina plina cu flori. La multi ani de Sfantul Ilie!

Iti doresc ca de ziua Sfantului Ilie sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de raze de soare in viata si iti urez un sincer La Multi Ani!


Mai multe mesaje de Sfantul Ilie

Felicitari de Sfantul Ilie

In data de 20 iulie, Biserica Ortodoxa Romana sarbatoreste ridicarea la cer a Sfantului Mare Proroc Ilie, Tesviteanul. Aici gasiti felicitari de sfantul Ilie, imagini de Sfantul Ilie, felicitari pentru cei care poarte numele Sfantului Ilie.

Fie ca Sfantul Ilie sa va aduca pace, iubire, bucurie si fericire in mijlocul familieiLa multi ani si multa sanatate pentru toti ce poarta numele Sfantului Ilie!La multi ani pentru toti ce poarta numele Sfantului Ilie!La multi ani pentru toti prietenii mei de pe facebook care poarta numele Sfantului Ilie!La multi ani... de Sfantul Ilie!


Mai multe felicitari de Sfantul Ilie

Felicitari muzicale de Sfantul Ilie

Felicitari muzicale de Sfantul Ilie. Trimite acum o felicitare muzicala si animata de Sfantul Ilie pentru toti cei care isi sarbatoresc ziua numelui!


Mai multe felicitari muzicale de Sfantul Ilie

Lasă un răspuns