Sfantul Valentin: Mesaje şi urări, felicitări, video şi felicitări muzicale şi animate

Sfantul Valentin: Mesaje şi urări, felicitări, video şi felicitări muzicale şi animate

Mesaje de Sfantul Valentin

Daca doriti sa va impresionati jumatatea cu un mesaj aparte, de Sfantul Valentin v-am pregatit cateva mesaje de dragoste mai deosebite. Le puteti trimite prin SMS. La multi ani de Sfantul Valentin!

Fie ca soarele sa-ti zimbeasca de fiecare data cand iti vine in minte chipul meu si sa ti se incalzeasca sufletul de fericire si bucurie. Esti cel mai frumos lucru din viata mea, tu esti cel mai minunat vis al meu. Dumnezeu mi l-a indeplinit cand mi te-a scos in cale…Te iubesc!

La multi de Sfantul Valentin si … iti multumesc ca existi, ca esti langa sufletul si pe placul sufletului meu, ca esti vesel si optimist, ca ma faci sa rad, sa visez… din nou… sa fiu fericita… Te iubesc!

De ziua celor ce iubesc / Eu tie vreau sa-ti doresc / Sa ai o dragoste curata / O jumatate minunata / Doar zimbet si doar bucurie / Si nopti polare de iubire

Nu iti voi scrie o poezie, nu voi folosi cuvinte alese… iti voi spune doar ca TE IUBESC mai mult decat orice. La multi ani de Sfantul Valentin!

Imi doresc sa nu te dezamagesc niciodata in alegerea facuta. Promit sa fac tot ce imi sta in putinta ca sa te fac fericita… Cu toata dragostea din lume, de Sfantul Valentin, Al tau si numai al tau….


Mai multe mesaje de Sfantul Valentin

Felicitari de Sfantul Valentin

Daca doriti sa va impresionati jumatatea cu o felicitare aparte, de Sfantul Valentin v-am pregatit cateva felicitari de dragoste mai deosebite. Le puteti trimite prin email sau pe facebook. La multi ani de Sfantul Valentin!

De ziua ce-ti surade-n prag Si-i porti frumosul nume, Eu iti doresc tot ce-i mai drag Si mai frumos pe lume. La multi ani de Sfantul Valentin!Mult noroc si fericire de sarbatoarea Sfantului Valentin!La multi ani de Sfantul Valentin!De ziua ce-ti surade-n prag Si-i porti frumosul nume, Eu iti doresc tot ce-i mai drag Si mai frumos pe lume. La multi ani de Sfantul Valentin!de Sfantul ValentinLa multi ani Valentin si Valentina!


Mai multe felicitari de Sfantul Valentin

Felicitari muzicale de Sfantul Valentin

Felicitari muzicale de Sfantul Valentin. Trimite acum o felicitare muzicala si animata de Sfantul Valentin pentru toti cei care isi sarbatoresc ziua numelui!


Mai multe felicitari muzicale de Sfantul Valentin

Lasă un răspuns