Sfintii Mihail si Gavriil: Mesaje şi urări, felicitări, video şi felicitări muzicale şi animate

Sfintii Mihail si Gavriil: Mesaje şi urări, felicitări, video şi felicitări muzicale şi animate

Mesaje de Sfintii Mihail si Gavril

In fiecare an, pe data de 8 noiembrie, Biserica cinsteste Soborul Sfintilor Mihail si Gavriil si a tuturor Puterilor ceresti celor fara de trupuri. Trimite si tu un gand frumos intr-un mesaj tuturor care porta numele Sfintii Mihail si Gavril!

Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca toate zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari si sa iti umple sufletul de voie buna. La multi ani!

De ziua numelui tau, iti doresc ca toate lucrurile bune si frumoase sa te copleseasca si sa straluceasca in calea ta catre fericire. La multi ani de Sf. Mihail si Gavriil!

De Sf. Mihail si Gavriil, fie ca cei dragi sa te inconjoare cu caldura sufletelor lor intr-o seara magica, iar fericirea sa te ia in bratele ei in acest moment special!

De Sf. Mihail si Gavriil, fie ca cei dragi sa te inconjoare cu caldura sufletelor lor intr-o seara magica, iar fericirea sa te ia in bratele ei in acest moment special!!!

La multi ani de Sf. Mihail si Gavril!


Mai multe mesaje de Sfintii Mihail si Gavril

Felicitari de Sfintii Mihail si Gavril

In fiecare an, pe data de 8 noiembrie, Biserica cinsteste Soborul Sfintilor Mihail si Gavriil si a tuturor Puterilor ceresti celor fara de trupuri. Trimite si tu un gand frumos intr-o felicitare tuturor care porta numele Sfintii Mihail si Gavril!

De ziua ce-ti surade-n prag Si-i porti frumosul nume, Eu iti doresc tot ce-i mai drag Si mai frumos pe lume. La multi ani de Sfintii Mihail si Gavriil!La mulți ani pentru toti cei care se sarbatoresc de Sfintii Mihail şi Gavriil!Un buchet mare de flori, stropit cu multe urari te astepta in cutie La multi ani! cu bucurie.La multi ani pentru toti cei sarbatoriti de Sfintii Mihail si Gavril!La multi ani pentru toti prietenii mei de pe facebook care poarta numele Sf. Mihail si Gavril!La mulți ani pentru toate numele sarbatorite de Sf. Mihail şi Gavriil!


Mai multe felicitari de Sfintii Mihail si Gavril

Felicitari muzicale de Sfintii Mihail si Gavril

Felicitari muzicale de Sfintii Mihail si Gavriil. Trimite acum o felicitare muzicala si animata de Sfintii Mihail si Gavriil pentru toti cei care isi sarbatoresc ziua numelui!


Mai multe felicitari muzicale de Sfintii Mihail si Gavril

Lasă un răspuns