Sfintii Petru si Pavel: Mesaje şi urări, felicitări, video şi felicitări muzicale şi animate

Sfintii Petru si Pavel: Mesaje şi urări, felicitări, video şi felicitări muzicale şi animate

Mesaje de Sfintii Petru si Pavel

Sfintii Apostoli Petru si Pavel sunt sarbatoriti pe 29 iunie, dupa o perioada de post, care variaza ca durata, in functie de data Sfintelor Pastilor. Trimite si tu un gand frumos intr-un mesaj tuturor care porta numele Sfintilor Apostoli Petru si Pavel!

Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani cu ocazia sarbatorii Sfintilor Petru si Pavel!

Iti urez La multi ani, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfântul Petru/Pavel pe care li reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

Iti doresc sa zambesti. Pentru ca atunci totul va fi bine si vei gasi puterea sa razbati peste orice greutati. La multi ani, de Sfintii Petru si Pavel!

Cu ocazia Sfintilor Petru si Pavel va urez sanatate, fericire si multe realizari profesionale. La multi ani!

Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Petru/Pavel cat mai frumoasa!


Mai multe mesaje de Sfintii Petru si Pavel

Felicitari de Sfintii Petru si Pavel

Sfintii Apostoli Petru si Pavel sunt sarbatoriti pe 29 iunie, dupa o perioada de post, care variaza ca durata, in functie de data Sfintelor Pastilor. Trimite si tu un gand frumos intr-o felicitare tuturor care porta numele Sfintilor Apostoli Petru si Pavel!

La mulţi ani pentru toti prietenii mei de pe facebook care poate numele Sfintilor Petru si Pavel!La multi ani Pavel, Petru, Petre, Petrica, Petrisor, Petronel, Paul, Paula, Petronela, Petruta, Petrita, Paulina, Paulica, Patra, Pauliana!Pavel, Petru, Petre, Petrica, Petrisor, Petronel, Paul, Paula La multi ani Sfintii Petru si Pavel sa te ocroteasca mereu!La multi ani pentru toti cei care poarta numele Sfintilor Petru si Pavel!La multi ani cu fericire pentru toti cei care se sarbatoresc de Sfintii Petru si Pavel!La multi ani si multa sanatate pentru toti cei ce poarta numele Sfintilor Petru si Pavel!


Mai multe felicitari de Sfintii Petru si Pavel

Felicitari muzicale de Sfintii Petru si Pavel

Felicitari muzicale de Sfintii Petru si Pavel. Trimite acum o felicitare muzicala si animata de Sfintii Petru si Pavel pentru toti cei care isi sarbatoresc ziua numelui!


Mai multe felicitari muzicale de Sfintii Petru si Pavel

Lasă un răspuns