Top 10 mesaje de Anul Nou

Top 10 mesaje de Anul NouIti doresc atatea clipe fericite cati fulgi de nea intr-o iarna ca-n basme. Un an nou mai bun, cu pace si liniste in suflet si cu multa dragoste in inima. La multi ani 2018!

E cumpana dintre ani! Sa privim inapoi cu iertare, inainte cu sperantaE cumpana dintre ani! Sa privim inapoi cu iertare, inainte cu speranta, in jos cu intelegere si in sus cu recunostinta! Speranta sa va deschida poarta spre un An Nou plin de bucurii si impliniri. La multi ani !

Un an nou fericit! La multi ani 2018!Pentru vremurile bune, recunostinta. Pentru cele rele, multa speranta. Pentru fiecare zi, o dorinta. Si mereu, mereu, fericire. Aceasta este ceea ce va doresc in noul an. Un an nou fericit! La multi ani 2018!

Fie ca bucuria si linistea aduse de sfintele sarbatori sa va insoteasca pe tot parcursul anului ce va urmaFie ca bucuria si linistea aduse de sfintele sarbatori sa va insoteasca pe tot parcursul anului ce va urma!

Iubirea, bucuria, intelepciunea si generozitatea sa va fie calauza in 2018! La multi ani!Fie ca spiritul sarbatorilor de iarna sa patrunda in casa si in sufletul tau si al tuturor celor dragi! Iubirea, bucuria, intelepciunea si generozitatea sa va fie calauza in 2018! In speranta unui an mai bun, va trimit o boare de sanatate, un strop de incredere si ceva fericire! La multi ani!

Fie ca anul 2018 sa iti aduca realizari pe toate planurileFie ca anul 2018 sa iti aduca realizari pe toate planurile: dragoste, prietenie, momente haioase, sanatate si marire de salariu!

La multi ani cu sanatate. Domnul sa va dea de toate.La multi ani cu sanatate. Domnul sa va dea de toate. Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc.

Noul An sa te gaseasca cu ganduri bune si prieteni dragi si sa iti rezerve cele mai mai inalte realizari.Noul An sa te gaseasca cu ganduri bune si prieteni dragi si sa iti rezerve cele mai mai inalte realizari.

Cu speranta ca anul nou va fi mai bun decat batranul 2017Cu speranta ca anul nou va fi mai bun decat batranul 2017, iti trimit o mie de urari de bine insotite de imbratisari si iti urez un AN NOU FERICIT!

La Multi Ani cu bucurie, sanatate, fericire, pace si multe impliniri. La multi ani, 2018!Aho, Aho de anul nou! Sanatate si iubire de la mine pentru tine si la anul care vine sa iti mearga numai bine. La Multi Ani cu bucurie, sanatate, fericire, pace si multe impliniri. La multi ani, 2018!


Mai multe mesaje felicitari de Anul Nou

Lasă un răspuns