Top 10 mesaje de Mos Nicolae

Top 10 mesaje de Mos NicolaeMosule, mi-esti tare drag, Si te-astept cu drag in prag. Si te rog sa imi aduci, Multe daruri in papuci.

L-am trimis aseara pe mos la tineL-am trimis aseara pe mos la tine, sa-ti sufle in ureche fericirea…. si numai alaturi de mine o vei avea, caci asa era pachetul complet!

Ocazia Sfantului NicolaeCu ocazia Santului Nicolae va doresc sa aveti parte de un Mos Nicolae generos si momente pline de bucurie cu cei dragi.

6 decembrie - Inceputul sarbatorilor de iarnaIn fiecare an, incepand cu 6 decembrie, sufletele noastre incep sa simta cum ceva parca in atmosfera e schimbat, se apropie o perioada frumoasa a anului „Sarbatorile de iarna” , cand oamenii sunt mai buni, mai frumosi, mai intelepti si fac gesturi minunate fata de cei dragi si nu numai.

Mosul sa-ti aduca un iubitSi pentru ca ai fost fata cuminte mosul o sa-ti aduca un iubit atent, dragut, asa cum iti doresti si meriti…Cu toata dragostea, Mos Nicolae !

De ziua numelui tau eu iti doresc, tot ce-ti place sa primesti,De ziua numelui tau eu iti doresc, tot ce-ti place sa primesti, sa iubesti, sa fii iubit, si sa traiesti fericit. La multi ani Nicolae!

In ghetute zambete si voie bunaLustruieste-ti ghetele si dupa … mergi la culcare! Nu conteaza ca esti singur… Mos Nicolae va veni si iti va pune in ghetute doar zambete si voie buna… sa le imparti apoi in stinga si in dreapta.

Mosul iti va lasa un pupic de la mineAnul acesta Mos Nicolae iti va lasa la geam un pupic de la mine… Sufla pe geam sa se abureasca, iar daca nu vei reusi sa-l vezi, fie, vino la mine sa ti-l mai dau odata… in direct.

Sarbatoarea Sfantului NicolaeSper ca sarbatoarea Sfintului Nicolae sa fie semnalul unui nou inceput, sa ai parte de un drum presarat cu bucurii, impliniri, sanatate, fericire si mai ales… multa dragoste!

Scrisoare pentru Mos NicolaeMosule cu zambet drag, Vino si la mine-n prag Si te rog sa nu-mi aduci Nici stafide si nici nuci, Bomboane si jucarii, Sa le tii pentru copii.


Mai multe mesaje felicitari de Mos Nicolae

Lasă un răspuns